- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz betyarr #68550 üzenetére
Nem, azokban üza-ot tárolnak. És a kerti kútból is kimerték a vizet, mer" abba sok fért. Az euro bankjegyekkel meg a dunyha és párnacihák vannak kitömve (kicsit kényelmetlen, de jó érzés).
embe: bocs amiért lebuktattalak. És ha az ágyneműk nagy tavaszi kirázását tervezitek mindenképp szólj!
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz szasanyi #68551 üzenetére
persze,azért is reagáltam így az én már betankoltam aranyköpésre
embe: ááá,dehogy,melletted
egyébként ma sikerült végre tankolnom a lujza utcán.nekem tényleg fogytán volt és 2 napja csak üres kutakat találok az emberi marhaság miatt.itt is a mellettem lévő telebaxxxta a tankot (ami egy dolog,mert én is mindig telelököm,nem csak most),plusz még pár kannát a csomagtartóba.48k-t fizetett előttem.de még balfaxxx is volt,mert majdnem az én tankolásom fizette ki.neki a kút bal és jobb oldala is ugyanaz
[ Szerkesztve ]
-
Ivy.4.Ever
őstag
-
dfg54
tag
Topiklakóknak fix. 33.000 Ft.
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
betyarr
veterán
válasz Ivy.4.Ever #68555 üzenetére
semmi nem változik csak az arcok másak
-
félisten
válasz Ivy.4.Ever #68555 üzenetére
Azert a varos tele volt autoval ma is..
-
konci79
őstag
válasz szabonagyur #68559 üzenetére
Tegnap reggel elmentem a szokásos nagybevásárlásra, a parkoló tele volt, de a bicikli tárolóban csak én voltam... Pár ezer ft egy 2 rekeszes táska biciklire, vagy 8 éve vettem, simán elég. Mondjuk nekem az autó munkaeszköz, de igazából a városban el lehet lenni biciklivel, sőt ezerszer nyugisabb, régen mindig azzal jártam ...
PL. sulinál reggel már munka közben viszem a gyereket, katasztrófa... Bembe jár, sok batár Suv és egyebek simán megállnak az úton, és ott ugrál ki-be a gyerek.
Du már nem dolgozom, biciklivel megyek érte, ugyanez, gyakorlatilag lezárják az utcát.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
DonThomasino
veterán
Vannak ezek a villanyoszlopokon lévő zászlók a városban
(magyar, Nyíregyháza) , minden ünnepkor.
Hol tudnék olyasmit venni boltban ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Janaboy
veterán
válasz DonThomasino #68561 üzenetére
Esetleg?
[link]Nem ismerem a céget, az se tudtam h van itt ilyen
Janaboy
-
konci79
őstag
válasz DonThomasino #68561 üzenetére
Kb. 30 éve az oszlopokról szereztük be
Azóta persze nem tennék ilyet.
Örülök ha segíthettemEladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
Archttila
veterán
Nem tudjatok, hogy a varosban melyik gyogyszertar van nyitva?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
szasanyi
félisten
-
jlaci74
aktív tag
-
XmoD
senior tag
Uraim!
Csípős kolbászt merre lehet kapni a városban?
Régen volt a Tesco üzletsoron morugás, de sajna már csak a lightos pokol tornácát lehet kapni (ami számomra gyenge).Szóval olyat keresek amiből ha az első falatot a számba veszem és üvölteni fogok mint Kathi Béla, hogy "Nem vagyok b**i!"
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Borbányán a Tímár utca vagy környékével van valakinek tapasztalata?
Kinéztünk egy ingatlant, tetszik a környék is, egyelőre nagyon is lakhatónak tűnik. Jóval lejjebb már láttam rossz arcú alakokat, de az elég messze van.
Megnéztünk már vagy 30 ingatlant, a szokásos oros-nyírszőlős-sóstó vonalon lehetetlen normális házat találni most 40m alatt -
elistvan
őstag
Valakinek egy 306070-es akku avagy egy 3lábú telefonállvány? (mindkettő új) a hétévégn Nyíregyen, Miskolcon átvehető.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Drughi
addikt
válasz betyarr #68591 üzenetére
Igen, ez szempont, mert még kocsival hurcoljuk a nagyobbikat, de csak idő kérdése mikor akar önállósodni
Melyik Utca?Ma próbáltam körbe nézni, de szerencsénkre pont az utca végén van bolt, zöldséges, nem messze gyógyszertár, posta.
Egy klassz játszótér meg 100 méterre.
Az összkép sokat hozzáadott, hogy ajánlatot tegyünk a házért -
betyarr
veterán
válasz Drughi #68594 üzenetére
szíjgyártó utca.mondhatni ez egy zsákutca,mert az egyik végén földút vezet a margarettára (az szintén földút).így lényegében nincs átmenő forgalom.igaz a szíjgyártó is csak pár évvel ezelőtt kapott aszfaltot.
a macali abc egy viszonylag nagy bolt,ott van pár percre a tímár utcától.jó a nyitva tartása,az árak nem a legjobbak,de azért nem is extra drága.van vele szemben egy zöldséges is.igaz csak egyszer voltam benne és nem voltam nagyon elájulva tőle.állítólag drága.az alma utcai coop viszont nagyon drága és kisebb is,a választék sem túl nagy.egyszer jártam benne,nem is leszek törzsvásárló.minden egyébnek meg ott az aldi a körforgalomnál,vagy a lidl sincs túl messze a debreceni úton (nyilván kocsival). -
embe
nagyúr
Mikróhoz kellene nekem nagyfeszültségű biztosíték. A Tavasz utcai üzleten kívül van tippetek másik boltra ahol kapható lenne?
-
Sanyi52
tag
Itt helyben talán Butenkov jöhet még szóba, nála a kisboltban is sok alkatrész van, telefonon kérdez rájuk. (Viszont a biztosító kiolvadásának oka is van, mármint más alkatrész hibája, vagyis számolhatsz egyéb alkatrész cseréjére is. Ebben ne legyen igazam, de jobb felkészülnöd rá.)
A Tavasz utcai annyiban jó, ha nincs készleten, akkor NET-en gyorsan lerendelik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest