Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz Tamás9x #67751 üzenetére

    Kevés időm van, de áldozok rá. MBR "javítás" után 0xc0000428 kódú "cannot verify the digital signature" hibánál járok. A youtube sokat ígér, de nehéz megismételni a jó eredményt.

    A revios-ról tőled hallok. [link] Itt olyan furcsa dolgot írnak, hogy "letiltott win frissítés", nem vonz. Nem baj, ha 240GB-ból többet foglal a nem custom win 10.
    Távoli asztal vonz, de (interneten keresztül) nem tudom beállítani. [link] Fiókokkal, jelszavakkal, porttal és tűzfallal kell varázsolni. A táveléréssel rendelkező rendelkező felhasználókhoz nem tudok hozzáadni. Nem látom át, hogy mit csinálok.
    Illetve, amit nem igazán akarok, az a statikus IP-cím. DynDNS, vagy No-IP alternatívákat egyáltalán nem ismerem.

    Sanyi52: Úgy látom, hogy Legacy bios-ban telepítettem, UEFI elméletileg beállítható, de sose állítottam rá. [link] Itt mutatja a Legacyra átállítás folyamatát, az eredmény (lásd: a 3 képet a cikkben) az a beállítás, ami eleve nekem is van. Köszi a tippet, de nem ez lesz a megoldás.

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák