- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Üdv Urak!
Nincs valakinek otthon elfekvőbe egy 4 pin ATX hosszabbító kábele, már több, mint egy hete rendeltem az Aqua-ból de még mindig nem jött meg és már kezd bosszantóvá válni a dolog.[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
INMOTEP
őstag
Itteni Szabolcs megyei kutak között van különbség nem is kevés , gázolaj Mol elégséges ,Shell nem valami jó ,OMW Közepes és az Agip a legjobb ! Leveleken tankoltunk anno és a Passat 1.9 PD Nagyon szerette ,ha valakinek Diesel autója van próbálja ki az Agip-ot ,természetesen nem a drágábbról beszélek egyik esetben sem
-
embe
nagyúr
válasz huliganboy #48854 üzenetére
Igaz szombaton tankoltam az M3-ason egy MOl kúton, ami Nyíregyháza előtt van, múszály volt már világított a lámpa.
Gusztustalan, retkes wc, nem tudtam eldönteni pisa van a padlón vagy víz.
A mosdókagyló szerintem évek óta nem volt kisúrolva. Elbújhat az említett ukrán Okko kút tisztasága mellett.
Ellőtte az M7-esen álltunk meg, talán Velencénél, szintén MOL kúton. Mintha egy másik bolygón lett volna, olyan különbség volt a két kút között. Pedig az a kút tele volt vendégekkel, akik nagy része csak a wc-t és a büfét használta.
Ez a Nyíregy előtt lévő egy igénytelen gusztustalan szar. -
Olipapa
tag
Én egy éve vettem az e46-os BMW-met 174e km-el, és most 238e van benne Én azért veszek autót, h járjak vele Egyébként üzemanyag kérdésben nálam is az OMW és az Agip a nyerő, esetleg még MOL ha éppen az esik útba. De a Shell-t, Lukoilt messziről kerülöm. Ha mondjuk pont egy Shell kút előtt figyna ki az üzemanyagom, inkább hazatolnám az autót....
-
Olipapa
tag
Nyírpazonynál nyílt egy benzinkút, azzal nagyon meg vagyok elégedve. Jók az áraik és az üzemanyagra sem lehet panasz.
-
Tothgera30
Ármester
válasz CoolBoy323 #48837 üzenetére
WagonR+ első tulajos, 2003-as, GLX, most jár 97 ezer km-nél, és toltuk már le vele Balaton-Záhony távot oda-vissza.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
szasanyi
félisten
válasz diablo1984 #48850 üzenetére
Sajnos a dCi motorok érzékenyek a kéntartalomra, így én nem is tankoltam be ukrán vagy román gázolajat sosem. Viszont az osztrák és az olasz normál gázolaj is annyival jobb a hazai kúton lévőknél, hogy kimutathatóan kevesebbet evett azokból és érezhetően jobban ment. Tiszta vicc ez az ország, itt a túl sok dolog van ami drágább és rosszabb is mint más, normális helyeket.
-
vlevi
nagyúr
válasz INMOTEP #48852 üzenetére
"próbálja ki az Agip-ot"
Most, hogy A Mol átveszi az Agip benzinkútjait -
diablo1984
veterán
válasz szasanyi #48860 üzenetére
igen, a francia nagynyomású rendszere az érzékenyebb a gázolajra(nem mintha a többi nagynyomásús autóba az árokból lehetne vödrözni a dieselt). a passatom adagolós volt még, most a renaultom is az ez még a jó kis dTi, eddig nem vettem észre vele rinyálást a dízelre, igaz eddig csak a balmazújvárosi diszkont kúton tankoltam bele(na jó egyszer a debreceni Auchanban is), de azzal nincs semmi gondom! ezek gondolom a legaljai, ettől csak jobb lehet a többi márkásabb kút! ez enné a román gázolajat is, mint anno a passat, nem tudom ott mi van még benne, de olyan fogyasztást a passat sem csinált máskor, a különböző adalékoktól meg csak többet evett a gép, sőt még savanyú is volt tőle a kipuffgáz!
(#48863) DonThomasino: át is fogják akkor MOL-ra matricázni a kutakat, csehben is egy rakat kutat átvett a MOL, ott is most már nagy számban látni Mol kutakat, az előtt meg talán elvétve volt 1 talán....
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz DonThomasino #48863 üzenetére
Vagyis az Agip is lesüllyed a MOL szintjére.
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Ezen a héten pénteken, nem megy valaki autóval Budapestre? Egyedül mennék, pótolok természetesen az üzemanyagba. KöszönömNincs kéz Nincs csoki!
-
embe
nagyúr
Nincs valakinek egy kidobásra szánt nagy számítógépház doboza?
Postázni szeretnék egy régi gépet, és épp dobozt keresgélek hozzá..... -
myk74
senior tag
válasz CoolBoy323 #48875 üzenetére
Plero!
Motoron félek, köszönöm nem.Coolboy!
Remélem új kocsival jövök haza, de ha nem tetszik amit kinéztem, hívlak. KöszönömNincs kéz Nincs csoki!
-
szasanyi
félisten
-
Plero
aktív tag
Hol tudok venni 1db M30-as és 3-4db M20-as ládát? Ha teljesen zárt az alja és az oldala az sem baj. Lehet használt is csak ne legyen összetörve sehol.
[ Szerkesztve ]
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
DonThomasino
veterán
Lomosokoz szokott valaki járni, hova érdemes ?
Peca bot szokott náluk lenni ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Drughi
addikt
Hali!
5óra után is nyitva tartó óraboltot ki hol tud?
~10.000Ft-ért szeretnék használható női órát venni.
-
Golyo69
senior tag
Hali
Romániába szokott vki átmenni?
Nagykárolyba megyek hétvégén lagziba kocsival
van vmi amire oda kell figyelni? Azt láttam hogy venni kell matricát ( 7 napos- 3 Euró )
Ezt online megveszem
de még vmi?Köszi
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Tamás9x
őstag
Keresek ilyen kábelt Samsung Galaxy Tab 7" -hoz Ebay sajna túl sok idő, a boltban 2000-et is elkérnek érte, ha csűrtökig nincs marad a bolt.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
wwhy
veterán
válasz Golyo69 #48892 üzenetére
Sebességhatárok és záróvonal betartása, elég fájó tud lenni a helyszíni bírság, kb. 8e Ft-tól indul, már 55km/h-ért.
Körforgalmak: a román sofőrök e tekintetben nincsenek a helyzet magaslatán.
Kötelező biztosítás igazolása.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Golyo69
senior tag
Ezekre figyelek
Elég az amit kinyomtatok az biztosításról ( fedezeti igazolás ) vagy kell vmi más is?Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
wwhy
veterán
Kinyomtatott igazolás elég volt, zöldkártya már rég nem kell.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DPD tapasztalatok
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- EAFC 25
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest