Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz szasanyi #27667 üzenetére

    Nem kell használatba venni a mókuskereket ;] A konfigom fő alkotóelemei hamarosan 5 évesek, és nem érzem úgy, hogy kevés lenne. Amióta összeállítottam, csak monitort és a 2.1-es hangot tettem hozzá, ill. a tönkrement tv tuner és döglődő táp helyett vettem újat.

    Nem játszok túl sokat, így most ez a 7600GT is bőven elég, a processzorra sincs panaszom. A 2 Gb RAM sem volt eddig határeset, és elférek 320 gigán is :) Talán SSD az, amire beruháznék, bár azt is megkérdőjelezném, megéri-e (tudom, hogy sebességben nagyot dob a rendszer használhatóságán, többet, mint akármilyen más fejlesztés, csak a kérdés, hogy nekem szükségem van-e erre...és erre nem mondanék határozott igent :) ).

    Na meg kell másra is a pénz, pl. tavasz környékén jó lenne egy "kihangosító" a kocsiba...amire vagy 35-40 rugó szerintem el fog röppenni :U De erre kevésbé sajnálnám a pénzt, mint egy új VGA-ra :)

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák