Új hozzászólás Aktív témák
-
Louies
aktív tag
Keresek!
CR2032 elem nincs valakinek eladó?''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
wwhy
veterán
SOS eladó maygar kiosztású Microsoft Wireless Desktop 3000. Bontatlan csomagolásban, tehát vadiúj.
8e Ft.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
dFactor
tag
Eladók lettek az alábbi cuccok:
Point of View 5.1 USB Gamer fejhallgató - Kb 3 éves,használt, de jó állapotú, működése hibátlan. 8 beépített hangszóróval, kezelőszervvel. Irányár: 6.000,- HUF
Trust GM-4800 Predator laser egér. 3200 DPI, programozható gombok, súlyozható. Felületén enyhe kopás a használattól, amúgy hibátlan. Irányár: 5.000 Ft
Egy 400 wattos táp. Gamer konfigot hajtott, de bootoláskor néha fagyott tőle a windows. Érdekes módon játék közben bírta a terhelést. Irodai használatra szerintem kiváló.Irányár: 2.000 Ft
Érdeklődni priviben.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Ivanh
senior tag
vegyetel olcsón am3 lapot!
priviben értekezzünk, ha érdekelAz új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz CoolBoy323 #28605 üzenetére
igen, ez igy szokott lenni... ssd? s akkor hallgathatod az elektronika sipolását...
-
FRENK1988
veterán
válogassatok helyieknek kedvezmény
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz kicsitrash #28606 üzenetére
Van az is, azt nem hallom, elnyomja termeszetesen a HDD
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #28605 üzenetére
Megmondom a frankót, nagy nehezem 2. nekifutásra sikerül is megvenned erre tessék...hogy te semminek nem tudsz örülni!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz szasanyi #28609 üzenetére
de várj, a jót még nem is mondtam... beregelni nem tudtam
a PC Gear sem tudja mi lehet, a beszállítója sem, az XFX meg még nem válaszoltnem is én lettem volna, ha minden simán megy
meg azért sem szeretem, mert rövid az ATX 12V ága, nem tudtam hátul elvezetni (mondjuk a lapomon is lent van eléggé a 4pin, de a raider elért ami amúgy 80+ silver már... de ez akkor is jobb, hisz seasonic
na meg sok a felesleges madzag, ami szintén nem fért el hátul, elöl van, a táp mögé berakva... úgy se látom.[ Módosította: wwhy ]
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #28610 üzenetére
Biztos mindent helyesen írtál be? Illetve először regelni kell az XFX oldalán, de ezt gondolom tudod. Nem értem, nekem elsőre sikerült.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz szasanyi #28611 üzenetére
olvasni is megtanultam már
a PC GEARes csóka mondta, h nem egyedi eset, külföldi fórumokon olvasott több ilyet is, és az XFX megoldotta, csak biztos a CeBIT miatt nem érnek rá nekem válaszolni
a serialt nem fogadja el, de a part number v mi sincs a listában, ahonnan választhatok...
-
tikshow
addikt
A 14 emeleteshez, illetve a Tölgyeshez a Sóstói úton melyik virágboltok vannak a legközelebb?
-
GabN73
addikt
-
greenface
aktív tag
Sapphire HD 5850 Extreme eladó.
OEM (vga tápcsati van hozzá).
26k.[ Szerkesztve ]
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #28590 üzenetére
holnap délelőtt megyek nyíregyre böszörményből, ha valakinek kell valami a cuccaim közül, vagy csak transzportra van szüksége tudok segíteni!
keresek 2x4Gb ddr3 asztali memóriát jó áron! még attól is jobb áron esetleg 2x2Gb is játszhat, bár az visítva....
-
mgm81
aktív tag
SOS
Sziasztok.
1156-os alaplapja nincs valakinek?
Privátban meg egyezünk.Üdv.: mgm81
-
Antimatrix
senior tag
S1155 lapot megpatkoltál +1 lábat hegesztettél bele
vagy egy 1366 fűrészeltél ki pár lábat
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
mgm81
aktív tag
-
szoki007
aktív tag
Keresek vga-t eladót, jobbára GTS450 érdekelne !
-
diablo1984
veterán
eladó 4 magosítható proci+alaplap+memória trio!
Alaplap: ASRock A785GXH/128, full dobozos, minden tartozékával - 12k
Az alaplapról amit tudni érdemes, hogy az egyik legjobb am2+-os tunninglap, minden földi jóval ellátva, többek között:
- alaplapra integrált saját memóriás(sideport) VGA, 128 Mb-al
- UCC támogatás, stb-stb, bővebben a [link]-en
proci bele: Athlon X2@FX 5000(aktív és hibátlan 4 maggal+L3 6Mb cache-el)n! Aktiválható mind a 4 mag + a 6mb L3, így egy teljes értékű Phenom II lesz belőle. Doboza, és 0km -es hűtője megvan.- 12k
memóriám: 2x2Gb kingmax 1066 ddr2 páros - 11k
én ezekkel használtam, csak gépbelet cseréltem, ezért lett eladó!
gari: bolti gari már nincs, vállalok mindenre 1 hetet(eszetlen húzásra nem)proci+lap egyben, memória akár külön is eladó lehet!
-
FRENK1988
veterán
-
Noctuafan
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valakit aki vállal Eszperantó különórát? Lehet fősulis diák is!
-
kungzi
veterán
-
S.Feri
őstag
Srácok biciklis boltok közül melyiket ajánlanátok, mint oda érdemes vinni szervizeltetni a bicajt, esetleg átépítést vagy beszámítást is vállalnak.
A Szarvas utcairól van valakinek tapasztalata?
Az örökösföldi bagolyvár: bár garit adnak a szereléseikre, szerintem csapnivaló a munkájuk. Több alkalommal vittem oda egyébként biciklit mint hozzám legközelebb esőt.
Ószőlő utcán van egy kis garázs szerviz, nem olcsó de jó, aránylag rövid határidővel dolgoznak, és megbízhatóak.
Többi esetleg?
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
szasanyi
félisten
válasz S.Feri #28632 üzenetére
Én a fiam "jóvoltából" már teszteltem ezeket (minden, az Ószőlő utcait többször is mert nekem meg az a közeli), plusz azt is ami az ökörösön van mert azt meg épp itt ajánlotta vki. Sztem egyik 19 másik egy híján 20 azaz egyiknél sem volt lényegesebb jobb vagy rosszabb. Pontosabban hol kicsit az ár, hol a cuccok minősége, hol a munka volt picit jobb, de olyan hol mind a legjobb lenne, olyat nem találtam. A legjobb az (lenne) ha az egyiknél dolgozna ismerős, és az a legjobb áron elérhető jó cuccokból és szakszerűen rakná össze normális ár ellenében úgy, hogy ha rövid idő alatt gond van akkor nem magyarázkodás lenne az eredmény.
Szólj lécci ha ilyenre lelnél, mert engem is érdekelne! -
kungzi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
ASRock 890GM Pro3 R2.0 M-ATX (AM3+) lap + AMD Phenom X4 965 Black Edition C3 (125W AM3) CPU eladó . Esetleg külön-külön is vihető, platformváltás miatt.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
Beca1990
senior tag
-
tikshow
addikt
UPC szolgáltatásom átadnám! Havi díj 5500ft: tv, internet, telefon. Első havidijat illetve bekötést átvállalnám!
Szeptemberig hűséggel!
-
-
myk74
senior tag
válasz CoolBoy323 #28640 üzenetére
Igen igen,és alkudni sem nagyon lehet vele.
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Antimatrix
senior tag
Samsung GT-E2600 Color Black Vodafonos teló eladó
- szétcsúsztatható telelon
teszt:
gyári
Teszt
garjegy szerint: 2012.06.28 -vásárlás ettől kezdve 2év gyártói garis- 2014.06.28-ig még 16 hó garival
-állapota megkimélt
+Doboz töltő garjegy megvan hozzáára: 9260Ft
beszámolok hardvereszközt
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
S.Feri
őstag
Vegyetek trekking biciklit.
180+ embereknek ajánlom leginkább.
Ára: 25.000FTDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
KukkSteve
senior tag
Üdvözletem!
Eladó pár napig a következő kártya: ASUS 5750 1Gb, DDR5
Tökéletesen működik, dobozos kivitelben tudom adni. Csere nem igazán érdekel, csak kp.
Az ára 16K!
Bombázzatok PM!
A számom az adatlapomon. ;)
-
vlevi
nagyúr
Nincs valakinek egy jóféle 300-s routere? Mert a mostani eddig jó volt, de a mobil eszközeim (teló, laptop, satöbbi) már igencsak kinőtték az 54?bitet
Esetleg érdemes foglalkozni az 5Ghz-esekkel?
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Am2+-os gépbelső:
-Alaplap: ASRock A785GXH/128, full dobozos, minden tartozékával, am2, am2+, am3-as procit fogad, nagyon jó tunninglap,ATX méretű, saját ramos VGA integrálva rá, ATi crossfire támogatás- 11k-proci bele: Athlon X2@FX 5000(aktív és hibátlan 4 maggal+L3 6Mb cache-el)-infó a topicban! Aktiválható mind a 4 mag + a 6mb L3, így egy teljes értékű Phenom II lesz belőle. Doboza, és 0km -es gyári hűtője megvan.- 12k
gari: bolti gari már nincs, vállalok mindenre 1 hetet(eszetlen húzásra nem)
proci+lap egyben, ha külön-külön is van rájuk vevő, akkor bontom!Navi:
WayteQ x850 navigációs készülék szép állapotban eladó, dobozában, minden gyári tartozékával(autós töltö, autos tartó, papírok, doboz) eladó!4,3"-os kijelző, 4Gb belső memória, film, zene, flash, ebook lejátszás, stb-stb. nagyon jó kis készülék, akkuja 2,5-3 óráig is bírja(fényerő függvénye). legújabb térképes navi program van rajta, full europával!- 13k
Laptop cumók:
- Intel Celeron Dual-Core T3100-as proci(2 magos, 2x1,9Ghz, 1M cache, 800-as FSB, 64 bit)- 2,5k
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
Eladó mobil:
SonyEricsson X8 androidos okostelefon, fehér színű, vodafonos, minden tartozékával, garanciával, kis esztétikai hibával, de azon kívül hibátlan állapotban eladó! ár: 11,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul! -
RAVEN59
tag
Sziasztok,keresek alaplapot+ddr3-as ramot legalább 2x2gb-t+procit hütővel és egy jó videókártyát,lehet külön is de előre nem utalok senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok