Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa134

    addikt

    válasz vans? #6135 üzenetére

    Szia, ez elég speciális kérdés, nehéz rá tippet adni. Nem tudom igazán, mit ért az orvos a jó levegő alatt, számomra például kb minden tengerparton jó a levegő, lehet az akár egy városi strand is, mert általában fúj a szél picit (néhol nyilván erősen ), tehát a sós levegőt érzed, a tenger illatát, hiába van mögötted egy akkora nagyváros, mint pl Barcelona vagy Lisszabon.
    Nyilván repülős út játszik, 2 kisgyerekkel, fontos, hogy mikor jön / megy a gép (tapasztalat, 2 gyerekes apuka vagyok), fontos, hogy ne idegbe érkezzen meg a család nyaralni, szóval sok a változó. Honnan menne a repülés, csak Budapest játszik vagy Bécs és Pozsony is? Ha csak Bp, akkor ápr 22-27 van Bari, 50 és 60euro között retur/fő, bár mind a Wizz mind a Ryan elég későn jön vissza. hasonlo árban van ugyanezekre a datumokra Catania, de elég késői az érkezés oda és vissza is. De nem rossz ár és jó desztináció mind a kettő. Ápr 22-29 van Rimini, jó időpontokban repül, 46eur de sztem marha unalmas hely és nem is szép. Idő sem lesz garantáltan jó mert nincs elég délen.
    Le kell ülni a Skyscanner elé, és zongorázni, rengeteg jó hely van erre, Barcelona, Malaga, Valencia, vagy Alicante (max kicsit a városon kívül száll meg az ember de a levegő a parton jó lesz), de a legtutibb Sevilla lenne és onnan Cadiz, Conil közötti tengerpart, de az meg megterhelő egy 5 hónapos picivel. Lisszabon is messze van talán még neki, meg az nem is olcsó desztináció most repjegy szempontból. (Nem tudom mennyire számít az ár). Ugyanez Faro is, onnan meg bármerre indulsz, jó levegő és szép partok.
    Ha találsz jó áron (mondjuk Becsbol főleg) Mallorcat, ne habozz, valahol a Playa de Muron megszálltok és imádni fogjátok. szóval azt tudom javasolni, skyscanner.com, aztán ami a legjobban kiadja. És ha ott találtok 2-3 alternatívat, gyere vissza és kérdezz, biztosan tud valaki mondani valami okosat a kiszemelt helyekről.

    [ Szerkesztve ]

    Avanti Roma

Új hozzászólás Aktív témák