Új hozzászólás Aktív témák

  • Xarina

    aktív tag

    válasz bandus #4918 üzenetére

    Viszonylag ritkán szoktam szállást foglalni, helyben jóval olcsóbb. Csak meg kell kérdezni buszállomáson, boltban vagy bárhol hogy kvártyirá? vagy komnátá? és rögtön lesz valaki, aki tud ajánlani szállást. A turizmus felfutásával sokan alakítják át a házukat kiadható apartmanokká, akik meg korábban kezdték, már saját panziót is építenek ilyen célra. 16 éve, mikor először voltam Grúziában, az emberek azt sem tudták mi az a turista, nagy dicsőség volt a messziről jött idegennel mutatkozni. Akkor 1 hónapot töltöttem az országban (addig volt érvényes a vízum, amit csak 2006-ban töröltek el), de Tbilisin kívül mindenhol meghívtak, hogy aludjunk náluk, pénzt sehol sem fogadtak el, sőt sértőnek érezték. Azóta jócskán változott a helyzet. Kutaisiben az egyik 60 év feletti nagymama 6 éve még kiadta a saját házának szobáit, 2 év múlva mikor visszamentem hozzá, már építette a saját panzióját.
    De hogy a konkrét kérésedre válaszoljak, itt egy 10 nappal korábbi szállás Kutaisiben, White Stones, 2 főre 12,39 lari, azaz valamivel kevesebb, mint 4 euró. Bookingon megtalálható [link], én is ott foglaltam.:[kép]

    De kalandosabb lelkűeknek ajánlom Tbilisiben a Lucky Foxot, ami szintén megtalálható a képen. Egy szobában sátrak vannak felverve, abban lehet aludni. Ha valaki nem a szokványosat keresi, annak jó lehet. Ez 2 személyre 15,30 lari, azak kb 5 euró. Most nyitott a hely, mi voltunk az egyetlen vendégek a 3 emeletes házban.
    Szobák ettől vannak olcsóbban is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák