Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Egon #10882 üzenetére

    Ez nem hergelés, hanem szimplán üzletpolitika. Nv is tett rá utalást, illetve több helyen írták, több oldal is lehozta, hogy Q4 az új kártyák, de lehet csak Q1 2023 pont a rengeteg kártya miatt.
    Másrészt arról is volt szó, hogy csak a 4090 jön elsőnek és a többi majd csak később.
    De majd szeptember 20.-án kiderül mi lesz.
    Aztán majd nehogy megint az legyen amúgy is mint a 3xxx-nél hogy mindent kettéhugyoz a 3070, és gombokért lehet venni majd aztán láttuk.
    Annyival másabb a dolog, hogy most ETH / BTC árfolyam szar, ETH elméletileg már ebben a hónapban POS és emiatt a kereslet közelébe sincs a tavalyinak, viszont van pont elegendő indok az NV részéről, hogy szándékosan magasan tartsák az árakat. (Infláció, orosz-ukrán háború, és még a kína-tajvan nézeteltérése is sok mindent rá lehet húzni)
    A magas árat már csak az is magyarázná, hogy minden szektorban visszaesés volt az IT-ben 1-2 kivételtől eltekintve, és ennek ellenére meg lehet nézni az új AMD és Intel lapok kiszivárgott árazását is mennyibe fognak menni.
    Én sok jóra nem számítok, és nem élném bele magam abba, hogy itt kánaán lesz.
    Elég csak azt meglépnie az NV-nek amit mondott fentebb "warcat" is, hogy majd jön a "gyártási nehézségekbe ütköztünk dolog" aztán rögtön árfelhajtó hatása lesz.
    De itt legjobban az fogja meghatározni a dolgokat, hogy lesz e végre valahára ETH merge ebben a hónapban vagy megint tolódik.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák