Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz maajsz #8133 üzenetére

    Csak, hogy értsétek: Azért gondolom idiótának a túlárazott terméket vásárlókat, mert pontosan ők azok, akik előidézik ezt a helyzetet, amin most egy rakás ember kesereg. Ugyanis, ha az eladó azt látja, hogy egy nem is annyira minőségi terméke (Gigabyte VGA) elmegy 100k haszonnal percek alatt, akkor evidens, hogy a következőt is ennyiért vagy többért próbálja meg majd eladni.

    A helyes vásárlói magatartás az lett volna, hogy a kb. 330k-ért (+- 10-20k) felpakolt kártyák fogynak el mp-ek alatt, de az ilyen őrült összegekért feltettek már ott rohadnának meg a kereskedőn ahol vannak.

    Anno befoglaltam az egyik nagykernél egy 3080 Strix-et, lezártam a rendelést. Majd a nagyker fogta és totálisan egyoldalúan 2 nappal később rába... rápakolt 50 nettót. Mikor kérdeztem őket, hogy ezt így mégis, hogy képzelik, amikor ki van ajánlva egy ügyfélnek a termék, akkor közölték, hogy de hát az euro elment! Erre írtam nekik, hogy az euro emelkedése maximum 20.000 Ft emelkedést indukálhatott volna, így más hazugságot tessenek gyártani. Erre már nyilván nem érkezett válasz.

    Egyébként a 2080 Super megjelenésekor is beleszaladtam a nagykerek trógerségébe. 2 hónappal korábban le volt foglalva, írásos megrendeléssel megerősítve, ár visszaigazolva egy 2080 Super Strix. Dettó ezt kezdtek el játszani, mint amit most, hogy egyoldalúan árat módosítottak, sőt amikor beérkezett a termék fogták és eladták másnak a rendelt termékem! De olyan hülyék voltak, hogy elcsesztek valamit a logisztikán, mert végül a cégünk ajtaján kopogtatott a futár, hogy csomagot hozott és benne volt a kártya. Erre felhívtam a nagykert, hogy tudják-e hol a kártyám? Flegmán közölték, hogy sajnos már elkelt és elvitte más, technikai malőr, de már mondták amúgy is, bla-bla.
    Erre mondtam nekik, hogy az jó, mert itt a kezemben. Volt vagy 10 mp néma döbbent csend a vonal túloldalán.

    Nemtom'... az, hogy retkek, az elég jól kifejezi azt amilyenek, vagy túl finoman fogalmaztam?

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák