Új hozzászólás Aktív témák

  • Mumee

    őstag

    válasz AsakuraDave #12075 üzenetére

    Igen, kiemelted hogy RT+DLSS jelenleg, illetve munkában jobb a 3080.
    Raszterben hogy
    4K-ban kb. egál.
    1440p AMD
    1080p A legtöbbet használt felbontást pedig szimplán lef3káztad, pedig igenis sokan vesznek arra a felbontásra is ilyen kártyát a nagy fps/hz miatt.

    Viszont az tény, hogy a 3 felbontásból a 4K a legkevésbé számottevő a userek között, főleg mivel nincs értelmes monitor 4K magas hz mellett (meg amúgy se menne magas fps-el hozzá :D)
    A legtöbb teszt azt a tényt is figyelmen kívül hagyja(HUB emelte ki csak ha jól emlékszem), hogy a 2020-ban kiadott játékokban közel kivétel nélkül AMD megy jobban, ami jelenthet egy tendenciát, persze ez csak feltételezés részéről is, de elég nagy már a minta.

    Az hogy neked a 4K számít az egy dolog, csak úgy mint az RT+DLSS. Az hogy a referenciát lehúzod megint csak nonszensz és egyéni preferencia kérdése. Ennyi erővel minden, ami nem vizes kártya az szar... Bár nem nagyon látom a róla szóló híreket, hogy mennyire szar...
    Legolcsóbb 3080 310e legolcsóbb 6800XT 268e 15% árkülönbség.
    Aki 4K és RT+DLSS, illetve aki nem akar szabadulni a gsync monitorjától és nem is tud adaptive sync-et, azokat megértem és egyet is értek, ha 3080-at vesznek azonban 350e feletti összeget így sem ér szerintem.
    Mindenki másnak nem éri meg a felár.

    Az hogy egy termék ára mennyi lesz, azt pedig ne az Nvidia kártyák árazása alapján ítéljük már meg. A ref-re is az volt írva itt, hogy sose lesz 300e alatt...

    Azt pedig kikérem magamnak, hogy fanatikusnak hívsz... Csak nem tetszett hogy tetszésed szerint kihagytad azokat a usereket, akik nem a te igényeid alapján választanak lásd 1080p.
    Ahogy a driveres javulást is egálnak veszed miközben Nvidia 2 hónapja kint van, jöttek driverek, miközben az AMD 2 napos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák