Új hozzászólás Aktív témák

  • Dönc

    tag

    válasz BRIKLY #17206 üzenetére

    Kép hiba nálam is játszik (többek közt) YT alatt, szintén Giga kártya csak 3060 Ti. Rákérdeztem szakinál, hogy mi lehet a gond és jelezte, hogy néhány széria elég kétes minőségű memóriával volt szerelve, a Hynix chippel szerelt példányok az érintettek ebben.
    3060 Ti-ról elég sok ilyen írás/videó van a neten, hogy cserés rajtuk a memória. A szaki nekem is pont a YT képhibái miatt kérdezte, hogy Hynix ramos e kártyám.
    Nálam annyi a bonyodalom/könnyebbség, hogy még garis. Azért baj a gari, mert ilyen esetben csak a hibás modulokat cserélik rajta, de előbb-utóbb a többi is elpuszul, illetve az is amire cserélték lévén azonos típust tesznek rá. Egyelőre kivárok, hogy hogyan alakul a hiba, csak böngészés közben tapasztalom egyelőre.
    3070 nem tudom mennyire lehet ebben érintett, annak nem jártam utána, de lehet érdemes lenne egy pár keresést megejteni, hátha nálad is ez a helyzet.
    Egyébként az enyém játékok/tesztek alatt még semmi hibát nem mutat azon kívül, hogy a hőfokok növekedtek pár fokot új kora óta.

Új hozzászólás Aktív témák