Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz snecy20 #79222 üzenetére

    Előbb-utóbb igen, de nem egy SOS csere. 4/8 még elég, ahol elfogy az egy Battlefield multi meccs, az is 64 fő, de én pl. egyelőre visszamondtam a BF5-öt is, nem rossz, de a csalók miatt egyelőre nem kell, 30€-nál többet nem ér. Tetszett a béta, de vannak vele gondjaim, a kevés lőszer, a hosszú respawn, a Battle Royal fókusz mind olyan lépés, amivel nem értek egyet, meg balansz problémák is vannak. Az ilyenek miatt egyáltalán nem éri meg sietni az új hardverekkel. Továbbá a szokásos kidob az asztalra ennél a résznél is van, pedig stabil az a kis OC ami van... BF1 jó is.

    Nekem a 2080Ti-vel is ez a bajom, egyszerűen indokolatlan az ára, nincs tartalom, akkor minek ilyen hardver? Nincs RT, pedig ezzel akarják eladni. Nincs DLSS se, meg most komolyan, ott az új AC is, 2080Ti nem bírja el 4K@60fps-el úgy néz ki max részletességen. Srsly, 1300€-nál még vissza kell majd venni a grafikát? És most nem a Crytek féle maximumra gondolok, hanem amit "értelmesen" állítasz még be.

    Ez az egész PC gaming egy nagy lehúzás és átverés.:) RDR2 ki se jön, konzolon meg már október végén játszható, 100k egy PS4 Pro és 130k egy XOX. Mire ezek a hardver árak?

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák