Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackSoft

    addikt

    Köhhm. Azt hiszem kérnék egy kis figyelmet... Érdekelne a véleményetek valamiről.

    Van a játék, a Life is Strange, amiről már beszéltem. A második epizód "coming soon", de meg nem erősített források szerint március-ban jön majd.

    Nos a kérdés, hogy mi van abban az esetben, ha nekem.... Megvan...?!? Ne kérdezzétek hogy, egy Montréal-i ip címen lévő gépről szereztem durván 1,8GB-nyi anyagot egy desktop gépről. (itt megjegyezném, hogy lehet én képzelek bele dolgokat, de Square Enix -> montreal -> fejlesztő/tesztelő gépen valaki megosztotta véletlenül?) Ugye fájlmegosztásnak vannak ilyen peer-to-peer módjai, így sikerült a dolog, majdnemhogy véletlenül bukkantam a fájlokra. Kétség kívül fejlesztői anyag, hiányzik rengeteg textúra, és hanganyag is, valamint a szöveges része a dolognak hiányos, csupán nem létező fájlokra való hivatkozási információkat jelez ki, viszont stabilan működik a szoftver, és futtatható. Fél óra alatt sikerült létrehoznom a játékhoz, olyan részt, ami később benne kellene legyen, így DLC-ként, nehezen, de elindítható a dolog, minthogy az alapjáték egy keretrendszert képez.

    A konkrét kérdés, most WUT?! :DDD Mármint a játékról egy durva 7mp-es trailer létezik az interneten csupán, és még csak megjelenési dátum sincs... -> van 1,8GB-nyi kiszivárogtatható információm? Vagy most mi?

    Über spoiler alert-et is kelthetnék youtube-on egy videóval, amit összevágok trailer-ként. Csak gondolom onnan kivágnak mint macskát szarni, vagy beperel a fejlesztőcég XD

    [ Szerkesztve ]

    ---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

Új hozzászólás Aktív témák