Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gittu

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy Packard Bell EN TK85-öm van Win 7 Home Premium 64bit op. rendszerrel.
    1 éves a laptop. Szeptemberben kezdődtek a gondok, indításkor a Windows emblémánál lefagyott, majd indítási javítást futtatott, ami után elindult rendesen. De ez később rosszabbodott, hogy még a javítás után is lassan töltött be. Újratelepítettem, utána 3 napig jó volt, de ismét elkezdte, ekkor már úgy, hogy az indítási javítást nem tette ki. Több fajta képpen volt / van (mivel már azóta mégegyszer újraraktam, és 4 napig bírta, azóta megint rossz.) probléma az indulással :
    1., Elindul, windows embléma eltűnik, majd fekete képernyő, ezután lassan megjelenik a kurzor, majd pár perc múlva a bejelentkező ablak, jelszóbeírásnál kicsit befagy, majd pár perc múlva belép.
    2., Elindul, windows embléma után kiteszi a lemezellenőrzést, ezt hagyom, hogy fusson, de 1%-nál kékhalál és újraindul. Megszakítom a lemezellenőrzést, utána ugyanúgy fekete képernyő stb.
    Ezek után pedig mindig nagyon lassú a gép. Firefoxot nem lehet kb 20 ercig megnyitni, mert lefagy a gép, egyszerre 2 dolgot nem tud csinálni, sőt már annál belassul ha csak a tálcára viszem a kurzort. Internet Explorernél nincs gond, viszont firefox-nál ilyenkor igen. 1 óra után már jól működik, nincs utána vele gond, nem is lassú.. De a bekapcsolással kb 10-15 perc eltelik, majd hogy még használni is tudjam, kb fél óra.
    Eredeti windows van rajta, amit kaptam a laptophoz.
    Remélem tudtok valamit segíteni, mert már fogalmam sincs, hogy mit csináljak vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés