Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz edipqe #11985 üzenetére

    Jó, a bordákat a husi alatt is ki lehet tapintani. Kell az hogy legyen poci, nem egyből az izom a vékony bőr alatt. Ugyan így, az se mindegy, mennyire lehet a bordákat kitapintani. Puha, simogatni való, vagy olyan mint egy mángorló fa.
    Mellesleg, a ténylegesen is kövér nőknek is érezni a bordáit. Jó hátulról nem, de a mell alatti részen pl igen.
    Jó, nekem biztos ez a keresztem, hogy a picit ducibb, de nem extrém molett lányokat szeretem. Félre értés nem essék. Nem azokra gondolok akik lusták mint a homoki bivaly, és attól lettek kövérek, hanem azok, akik alkatilag is párnázottabbak, de törődnek magukkal, és látszik, hogy kondícióban vannak.

    bandus, ez így van, az ember a párja felé hűséget fogad, nem vakságot.
    Minden férfi kifejti, hogy, neki milyen lányok tetszenek, mik az elvárásik, milyen számukra az ideális méret, forma, illat, szín, holott az agy már az újabb orgazmust várja, egy idő után mindegy milyen a partner.

    Egy biztos, a szépség nagyon sokat számít, és bevallom, a szép emberek előnye, önmegvalósítás tekintetében, minden téren behozhatatlan. Én azt mondom, hogy nem tartom előbbre a szépséget mint akármi mást, és erről már senki nem fog tudni lebeszélni, vagy meggyőzni, hogy a szépsége miatt válasszam a párom.

    Fontos, hogy milyen a szeme, hogyan beszél, hogy mozog a szája, mosolyog-e eleget, vagy savanyú mint a citrom, milyen a tesstartása. Akin látszik már az alkatán, hogy nő, és szervezete termeli az ösztrogént. Valamint az hogy el tudja magát fogadni olyannak amilyen, és jól érezze magát a bőrében.
    Mindenki kergeti az ideáljait, aztán meg elsuhan az igazán értékes emberek elött.

    orbano, elb*sztam valamit, mert én előbb szoktam szerelmes lenni, mint hogy látnám meztelenül, akkor meg már mindegy. Egészségügyi szexből meg még soha nem lett nálam szerelem.

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák