Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz Madwe #1123 üzenetére

    Hallottál már kiadói szerződésről? Abban nagyon kemény feltételek vannak, amennyiben a kiadó pénzt is fektet a projectbe (mert többek között pl. van olyan verzió is, ahol csak a terjesztést végzi).
    Nos, itt a Sony komoly összegekkel tolta meg a fejlesztőket, így az árazás is a kiadó hatásköre lehet. A hazugságok alól senki nem akar felmenteni senkit, de abban a kiadói szerződésben simán lehetnek olyan pontok, melyek a kommunikációt szsabályozzák, ez egy teljesen hétköznapi eljárás. A feltételeket az diktálja, aki a pénzt adja, többek között ezért törtémhetett meg már nem egyszer a játéktörténelemben, hogy a kiadók tettek tönkre fejlesztőket. Nem a HG-t védem, mert ők is hibáztak minimum azzal, hogy a Sony-val szerződtek és talán olyasmit vállaltak, amit nem kellett volna. Senki nem akar felmenteni senkit, de az a fajta rendkívül naiv és kissé ostoba hozzáállás sem vezet el az igazsághoz, amikor egyszemélyben Sean M.-et okádják mindenért. Ő is hibás igen, meg hibás a kiadó is.

    Sony vs PC masterrace vitát senki nem akart itt kreálni, nem tudom honnan szedted, ez az egész a platform-rajongástól teljesen független.

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák