Új hozzászólás Aktív témák

  • tutuhawer

    őstag

    válasz .LnB #9527 üzenetére

    Már megnéztem a 10. részt, és van hozzá angol felirat is, meglepően hamar... Ismételtem is, végignéztem az összes eddigi részt is, nagyon tetszik, egyéb sorozatot nem is nézek, nem tetszik egy se, pedig van vicces, nyomozós, meg mittudoménmilyen is sok.

    Megnéztem az Eagles-meccset, aztán elszállt az internetem, de az eagles mobil alkalmazással rádión követni tudtam, azt még mindig ajánlom, Merrill Reese nem semmi kommentátor.
    Aztán ránéztem egy-két videóra, pár cikket elolvastam, elemzéseket is megnéztem, és hozzászólásokat böngésztem:
    jellemzően megy a köpködés, hogy ez csak előszezon, és senki se szarja ám össze magát rögtön....
    -Emellettt 1970 óta az első 2 előszezon meccsen nem szerzett sosem 27 pontnál többet a PHI. Csak 14-ben és 15-ben. Megnéztem az elemzést is, és kimondottan érdekes volt látni a rendszert a játékok mögött. -Hazabeszélek, naná, de mégis ki a fene fogja mindegyik sztárt megfogni, mert Bradford nagyon gyorsan olvas és nagyon jól dönt, max 1,5 és 2,5 másodperc alatt dobta el a labdát... Mike Mayock-féle PHI kommentárral néztem a meccset, amíg volt netem , és nem győzte hangsúlyozni, micsoda fantasztikus játékos Darren Sproles, ő ilyet még nem nagyon látott, ahogy ő sebességet vált.
    OFF KÉP:https://pbs.twimg.com/media/CICedhmWoAAN6Uf.jpg:large
    -Belepillantottam a DAL-SF meccs összefoglalójába, és az auztrál Jerryd Hayne (SF) nem semmi játékos, ajánlom megnézni, meg Navorro Bowman is visszatért, és nagyon kemény volt.
    -Most jött a hír, Reggie Wayne a Patriots csapatába igazolt, a Houston kezdője pedig Brian Hoyer lesz. Sajnos Jordy Nelsonnak meg megsérült, lehet, hogy elszakadt a térdszalagja egy ártatlan mozdulat közben. Nagyon sajnálom.

    [ Szerkesztve ]

    NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

Új hozzászólás Aktív témák