-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz Ariadne #1549 üzenetére
Jaja azt láttam én is, elég érdekes FG-kísérletek voltak, a szél amit művel .
Roethlisberger viszont eszméletlen nagyot kapott, most viszik le hordágyon, remélem nincs semmi komolyabb baja .
mod: adott egy kézjelet, ezek szerint tud magáról .
tiv83us: én még nem merek tippelni, ebből még bármi lehet, izgalmas ez a szezon eddig
#1553: ITT tudod nézni a meccseket, most mindenhol félidő van (majdnem), szal hajrá ,[ Szerkesztve ]
-
Fáraó
őstag
Ahh, de bekaptunk egy visszahordást. Ehhh...
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Ariadne
őstag
válasz Ariadne #1553 üzenetére
Most kapcsoltam, hogy Leftwich a csereQB már, hát ő néha jobb, mint Big Ben...
Big Ben hajlamos idegesítően sokáig tökölni a labdával a kezében, miközben már vetődnek rá a védők a zseben át, az ember meg csak rágja a körmét és kiabál, hogy dobd már, dobd már.mod: Na most már három meccs megy egyszerre a szobában, nézem a Steelerst is.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
MarioAna
senior tag
Most nézem Vince Young meg visszatért a Titans-be. Lehetett volna szebb is az a visszatérés mondjuk . A NE-nél meg Cassel a punter vagy wtf? átkapcsoltam, mire vissza meg a labda 1yardnál és Casselt ünnepelik, a riporter meg hajtja, hogy mekkora punt volt...
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Nyertünk!!!!
Az esti NYJ-MIA meccset inkább nem nézem.
A végén még infarktust fogok kapni. Ha jól tudom a Jets-nek kell nyerni hogy mi tovább mennyünk...?[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
LicskaiJ
aktív tag
Sziasztok!
Pats simán nyert
Alig várom a Dolphins - Jets meccset...
Ki lesz a csoportgyősztes,ha nyer a Miami?Go Pats!
-
MarioAna
senior tag
De hogy mi még a Lions ellen is szenvedünk .
LicskaiJ: [link] ha jól értelmezem, akkor a Miami talán .
mod: erre Rodgers ad egy 71yardos TD passzt .[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
És a SAINTS fordított .
-
Ariadne
őstag
Steelers-Browns sima 31-0. Nem árt, ha van a háznál egy jó csereirányító... Azért remélem Big Ben megússza, lesz egy hete felépülni.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
tiv83us
veterán
Hat ilyen nincs bazmeg
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Face8814
őstag
Wááá!
5 mp-vel a vége előtt 50yrd FG, nyer a MIN 1 ponttal!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Fáraó
őstag
Könyörgöm rúgják ki Marc Bulger-t a Rams-től!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Maciknak is vége erre a szezonra.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Ariadne
őstag
Sport1-en most kezdődött a Jets-Dolphins. Öt perc után már idegesít, hogy Ricsi minden alapvető szabályt hetvenedjére is elmond... Értem én, hogy aki elsőre látja, annak ez segít, de ez már kezd olyan lenni, mintha európai fociban minden meccs elején elmondanák, mi a les, meg hogy hogy vannak a félidők...
-
MarioAna
senior tag
Há' micsináltál papóóóó . Interception TD és még meg is sérült .
-
LicskaiJ
aktív tag
Elég szarul állunk
Baltimore és Miami is vezet...Go Pats!
-
Crizal
tag
Na nekem meg behányt a műholdvevőm (se NASN, se Sport1) neten nézem szöveges közvetítéssel, hát elég tré (még Ricsi is hiányzik most ).
-
F-ECT$
titán
Dallas besz@rt.
Remélem Pats nem jut be.
Kellett ez a szezon Favrenak?
Go Colts!
Ki fogja kiverni a Giants-t?
Dive ever, work never.
-
MarioAna
senior tag
Jó kis meccs volt, bár Favre-nak nem így kellett volna visszavonulni, de én azt mondom, hogy örülnöm kell, hogy láthattam játszani .
Patriots helyzete pedig tényleg szomorú, egy 8-valahanyas Denver bejut, míg ők 11-5-el nem.
Nem baj, ők is majd jövőre mint mi!
Go Packers .
jah és a philadelphia "monnyonlee" így bejutni a playoffba[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
hát, nos, izé. roppant csalódott vagyok. ezt a Dolphinst simán el kellett volna, hogy verje a Jets, ha akarja. ennek az ellenkezőjéről senki nem tud meggyőzni. Mangini úgy állt hozzá, hogy bárki, csak a Pats ne legyen Playoffos.
ennyi. majd jövőre. remélem, nem lesz megint ilyen sérülés hullámunk és kegyelem nélkül a földbe tudunk mindenkit darálni. jobban, mint tavaly
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
jah, pont a legvégén csúsztunk el. ne is emlegesd
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Psytróger
tag
Hát de ez most nagyon-nagyon szűk volt tényleg... Már 2-3 héttel ezelőtt lemondtam a csapatról... Aztán múlt héten végleg. És most meg bent vagyunk! Azért a Bucksot sajnálom, de nem volt mese, ki kellett kapniuk hogy mi PO-ba kerüljünk
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
mahatma
aktív tag
és láss csodát, a Chargers elcsípte a playoffot...Colts vs. Chargers...szánalom hogy egy ilyen előnyt elherdált a Broncos.
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
Face8814
őstag
Hát, nagyon sajnálom hogy nem jutottunk be a PO-ba.
Viszont örülök hogy nem néztem a MIA-NYJ meccset, jobb volt így nyugodtan reggel tudomásul venni.....
Valahogy éreztem.... illetve nem éreztem azt hogy most bejutunk.
A baj az volt hogy korábban eladtunk olyan meccset is amit hozni kellett volna.
Na mind1. Most már csak drukkolni kell hogy ne legyen címvédés, és a Colts hamar essen ki!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
anulu
félisten
válasz Face8814 #1586 üzenetére
"Most már csak drukkolni kell hogy ne legyen címvédés, és a Colts hamar essen ki! "
ez eddíg is egyértelmű volt
-
tiv61us
őstag
egyszeruen hihetetlen innen meg a wild cardig se eljutni
nem artana jobb QB
de asziszem a vedelmi edzonk elmehetne nyugdijba
mint kora mint teljesitmenye alapjan
en meg ilyet eletemben nem lattam hogy kirugasnal minden egyes alkalommal 40 yardot fussanak
bar az is igaz az Okland nagyon feltuzelt volt
revansot akartak"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv83us
veterán
válasz tiv61us #1590 üzenetére
A Giants is felkurt, tudom, hogy mar mindegy volt a meccs, de igy elkonnyelmuskodni...pfff
A Panthers meccs meg megaztan nem volt piskota, 1mp-el a vege elott nyerni. Jo a Panthers, meg mindig azt mondom, hogy SB dontoben lesznek. Megpedig a Colts-al, ugy erzem.
-
tiv61us
őstag
ATL-ARZ 4-30
COLTS-SAN DIEGOhat vendegeknek drukkolok oszt meglassuk
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv83us
veterán
Na vazze, ez nem volt semmi TD...
-
pohár
félisten
Hello all
Atlanta vagy Arizona inkább??
És utána a Indianapolis - San Diego meccsen melyiket rakjam szerintetek?
2-3k-val megtenném, olyat mondjatok hogy nyerjek vele
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...