Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Fizikai játék: az én tippem az, hogy át fogunk állni valami pendrive, vagy ahoz hasonló megoldásra. Akár az is lehet, hogy a drive-on csak egy kulcs lesz, a játékot magát ugyanúgy le kell tölteni. A bd haldoklik, már most se az igazi, és szerintem senki nem akar visszatérni a 4cd-s korszakba, nem volt az igazi. Ebben a generációban még elmegy, bár nem lepne nem, ha pár éven belül már a lemezen csak a játék egy része lenne fenn (mondjuk csak a singleplayer), minden mást meg le kéne hozzá tölteni.
    7 év múlva már ennyi se lesz, viszont valamilyen fizikai mód kell, egyrészt a birtoklás érzése miatt (sok embernek kell ez), másrészt használtpiac, harmadrészt meg van az úgy, hogy nincs internet, olyankor jól jön a fizikai hordozó.

    Szerintem a legjobb megoldás az lenne, hogy pendrive, vagy hasonló, amit a konzol tudna update-elni is, így mindig a legfrisebb verzió települne róla.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák