Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Bad Pritt #13790 üzenetére

    És ugye elbocsátottak 97 embert is az Eidos-Montréal-tól...

    Egyébként szerintem a rák jelző erős. Itt inkább az van, hogy van egy hatalmas anyagi háttérrel rendelkező cég, személy aki mellesleg nagy "gamer-nek" is vallja magát, és lényegében megvalósítja azt a álmát, hogy akkor neki lesz egy saját fejlesztő stúdiója. Bár hivatalosan függetlenen az egész Embracer Group, de azért ha jól emlékszem akkor a tulajdonos családjáé, Svédország (és talán a világ) egyik legnagyobb építészipari vállalata. Vagyis az anyagi háttér egy ilyen cég létrehozásában megvolt.

    És ugye azt az ipart is elég durván éríntette az elmúlt évek dolgai. Pluszban azért az a $2 milliárdos befektetés meghiúsulása is elég érzékenyen érintette őket. Igen nem szép dolog ahogyan kezelik ezt most, de azért azt nem szabad elfelejthetni, hogy nem csak külföldi, de a náluk lévő magyar stúdiók is korábban egy nagyon korrekt cégként tekintek rá, akik a teljes függetlenség mellett, szinte minden támogatást megadtak a felvásárlott stúdióiknak.

    De mégegyszer, nem védeni akarom őket, csak azért nem ennyire feket-fehér ez a helyzet.

    Amúgy a, másik ilyen "Gamer vagyok és enyém a világ összes pénze" cég, az a Szaúdi Savvy Games Group. Ott mondjuk mások a "problémák" forrása...

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák