Új hozzászólás Aktív témák

  • Polllen

    nagyúr

    válasz opr #13364 üzenetére

    "Üres"... Megmondom őszintén értem, hogy mire gondolnak, de ha csak a fő és mellék küldetéseket csinálod meg, akkor az is vagy 70-80 óra. És akkor igazából ki sem próbáltad az integrált no man sky scannelgetős, építgetős dolgokat és nem nézted meg az NG+-t, ami itt legalább egyedi.

    A mellék küldetések is igényesek és remek történeteket mesélnek egy játékhoz képest. Az, hogy a városokban nem tolonganak az emberek, nem akkora minden város, mint a Cyberpunkban vagy hogy a bolygók zöme lakatlan, teljesen elfogadható kompromisszum nekem. Ahová küldetés visz, ott zajlik az élet. Az űr meg úgy, hogy egyetlen értelmes faj van, az is majdnem kihalt, rendben van, hogy üres. Logikusan felépített lore van. Szerintem.

    Egyszer próbaképpen én is felfedeztem egy bolygót kíváncsiságból teljesen, de nekem ez unalmas. Tényleg alig van valami, hiába a random generált helyszínek. Jó pofa, de a No man sky sem kötött le csak addig, amíg coopban bohóckodtunk a haverokkal.

    Én sem adnék érte teljes árat, vga mellé kaptam ajándékba és majdnem eladtam a kódot. Utólag azt gondolom, hogy nagy hiba lett volna. :DDD

    A döntések tekintetében én vitatkoznék Bad Pritt-tel. Hozzáállás kérdése, hogy a döntéseidnek milyen súlyt tulajdonítasz és a játék maga is utal erre elég egyértelműen. A döntések súlya hasonló, mint az ME-ben.
    Viszont itt lehetsz olyan karakter, aki a szívén visel mindent és szép világot épít és lehetsz olyan is, aki letarol mindent. Én szeretem az olyan fokú szabadságot, amit a Starfield ad. Fő karaktereket nem lehet megölni, de "downolni" igen. Gyakorlatilag az egész galaxist rommá lőheted, ha úgy akarsz haladni. Minden küldetésnél van több lehetőséged megoldani. Sőt olyan opciók is vannak, amit a játék nem tol a képedbe, neked kell kitalálni...(Persze ez lehet csak bug :D)
    És olyan opció is van, hogy nem döntesz, nem választasz oldalt, annak is lesz következménye.

    Lerí róla, hogy Bethesda játék és hogy a Fallout szellemi örököse, de jó játék. Sok patch után, főleg ha még tartalmat is tesznek bele, lehet nálam kiüti a Witcher szériát és a Cyberpunk-t.

    [ Szerkesztve ]

    "Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Új hozzászólás Aktív témák