Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Degu82 #12058 üzenetére

    Ez alapjan nagyon nem csak Fortnite meg hasonlo lenne, igy valtoztatok az eddigi tanacsokon. :)

    PS4 vs PS5:

    Hatranyok:
    - Uj jatekok mar nem jonnek ra. Idei PS jatekok mar biztos, jovore plane. Ha kimaradt neki a PS4 era, akkor ez igazabol nem akkora ervagas, mert annyi zsenialis jatek volt PS4-re, amit ma bagoert be lehet huzni, hogy ihaj. Siman el lehet veluk lenni evekig. Kerdes, hogy hany eves a gyerek, mert azert boven vannak olyan jatekok, amik nagyon az idosebb korosztalyt celozzak, egy fiatalabb gyereknek nem biztos, hogy megengednem, hogy vegigjatssza, egyszeruen mentalisan/erzelmileg nagyon nem all meg ra keszen, hogy befogadjon mondjuk egy Heavy Rain-t.
    - Hangos. Nem, nem erted. Hangos. PS4 (plane pro) ha komolyabban megindul, neha ingere tamad az embernek lekotozni, hogy fel ne szalljon. Takaritas, pasztazas ezen nagyon sokat tud segiteni. Ha hasznaltat veszel, akkor mindenkepp nezd meg, hogy ez megvolt-e mar csinalva, es ha nem, csinald meg, vagy csinaltasd meg valakivel. Nem egy draga dolog, de nagyon sokat tud jelenteni.
    - Lassu az IO, de nagyon. Egy laptopvinyo van benne hattertarnak (legalabb konnyu es olcso boviteni), es nem a leggyorsabb fajta. Ezen sokat lehet segiteni azzal, ha lecsereled valami filleres sata SSD-re. Szabvany 2,5"-os cucc megy bele, ugy van kitalalva, hogy hazilag cserelheto fajdalommentesen. Eg es fold a felhasznaloi elmeny.
    - Multis jatekoknal a PS5/XSS/XSX betolt kb 2-5mp alatt (nyilvan azon felul, amig varunk a serverre/csatlakozasra/matchmakingre/stb), ugyanez Xone/PS4 eseten siman lehet percek kerdese is.

    Elonyok:
    - Olcso a gep
    - Elofizetes nelkul is rengeteg jatek van, amit bagoert meg lehet venni. Lemezen, hasznaltan plane. Tenyleg fillerekrol beszelgetunk. Megvesz egy regi jatekot lemezen 5000ft-ert, vegigjatssza, eladja sokszor valtozas nelkul 5000ft-ert, de legrosszabb esetben is 3-4000ft-ert. Koltott 0-2000ft kozotti osszeget, es jatszott egy jo darabig (attol fugg, mennyit engeded jatszani, milyen jatek, stb, de azert altalaban minimum egy hetig elvan meg az atomfuggo ember is egy AAA PS jatekkal)
    - Lehet teljesen meguszod elofizu nelkul, mert ugyan van elofizu, de... Ingyenes multis jatekhoz nem kell (CoD Warzone, Rocket League, Fortnite pl ilyen), single player jatekokat meg ugye megoldjatok lemezzel.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák