Új hozzászólás Aktív témák

  • Dency01

    aktív tag

    Sziasztok. Procit cseréltem a lapomban (Asus TUF Z370 PLUS Gaming)
    i7 8700k-t használtam eddig, most egy i9 9900k csücsül a lapban.
    A problémám az hogy azóta újraindulásokat tapasztalok, sőt nem is újraindulást hanem egy pillanatra kikapcsol az egész gép és aztán újra be(nincs semmi blue screen). 8700k-val nem jelentkezett ez a probléma.
    Ez változó időközönként jelentkezik, és terheléstől függetlenül pl legutóbb böngészés közben. És játékban talán egyszer jelentkezett ez a probléma. 8700k -t egy picit húzva használtam mind a 6 magot 4.7 ghz-en és semmi baj nem volt. 9900k-t-nál szintén picit húzva többször tapasztalom az újraindulást(naponta 2-3) mint a gyári órajelekkel. Gyári órajellel pedig 1 hétig nem volt semmi probléma és egyszer indult újra eddig. De ez nem normális működés. Újabb biost is raktam fel hátha az megoldja de nem segített. Op rendszerrel szerintem nincs semmi gond mivel 8700k-val nem jelentkezett ez a probléma. A tápegység XFX TS 550W-os.
    8700k-hoz mérten nem hinném hogy ennyivel többet fogyasztana a 9900k de javítsatok ki ha tévedek. Valakinek valami ötlet? Windows eseménynaplóban semmi érdemleges információ nincs.

    Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.

Új hozzászólás Aktív témák