Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz koko52 #42139 üzenetére

    + MrDerekas

    Hát próbáltam körbeszimatolni, de a tápnak még azokra az alapból enyhén büdös 2 grammos gagyi tápokra jellemező szaga sincs, olyan semmilyen, a kártyának dettó (mindkét hardvert kivettem úgy néztem át).

    Lapon se látok semmit, szépek a kondik.

    Annyit érdemes lehet tudni, hogy mind a 6 ram slotban van egy 2 gigás modul, ez valószínűleg jobban terheli a cpu memvezérlőt is.

    Tápcsere nem történt azóta, mindössze annyi, hogy tegnap este visszaállítottam neki a CPU-t is full alapra, és úgy simán futott órákon keresztül.

    Ma ismét felhúztam 4 ghz-re pont ahogy előtte volt (és nálam is éveken keresztül), kb 13 óra óta folyamatosan játszik és egyetlen egyszer sem produkálta azt, amit tegnap 4x 5x is csak a délután folyamán ¯\_(ツ)_/¯

    Így nehéz rámondani bármilyen hardverre is, hogy rossz lenne, pedig tömény amperszag volt tegnap a szobában, minden hiba előtt, én is éreztem.

    Egyébként tegnap is az volt, hogy órák után állt be először, aztán már olyan fél óránként ugyanazokkal a tünetekkel, de ma egyáltalán nem akarja a rosszat, pedig valami biztosan nincsen rendben ha már a szoba bűzlött a fagyástól :o

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák