Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz batman. #38315 üzenetére

    Köszi! :R

    Az elejére: Utánaolvastam egy kicsit én is, és tényleg elvileg a BIOS frissítéssel kellett volna érkeznie ennek is. Viszont olyanokról is olvastam, hogy az X99-es szériákhoz (LGA2011v3) nem jönnek szükséges frissítések, vagy valami ilyesmi. Ami a BIOS-t illeti, hárommal is próbáltam, egy két éves stabillal, a legújabb, tavaly év végi stabillal, és egy idei, pár hónapos betával is. Egyik sem hozott megoldást.

    A végére: Igen, már én is elkezdtem ügyezni az igazgatómmal, hogy kéne egy új lap és proci, hogy tudjak végre dolgozni (a többi cuccot át tudnám menteni). Aztán ha mégis alakul valami a mostanival (valami csoda folytán sikerül megoldanom, vagy végül elküldöm gariba őket), akkor majd felhasználom a következő géphez, amit építek ittbent.

    Már azon voltam egyébként, hogy tényleg küldöm garanciáztatni, de aztán a Win7 meg felment csont nélkül. Úgy meg gondolom, azért nem lehet beküldeni, nem?

    Egyáltalán hogyan lehet, hogy egy 200+ ezres lap+CPU párossal, meg jogtiszta Windows-zal ilyeneken szívok? És már lassan egy hete nem tudok dolgozni, csak ezzel szarakodok? :(((

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ Sony FE 35 mm F1.8 (SEL35F18F): https://tinyurl.com/4ezkswbw

Új hozzászólás Aktív témák