Új hozzászólás Aktív témák

  • #40731136

    törölt tag

    Üdv!

    Az a problémám van, hogy a gép bekapcsolása után minden ventilátor működik, a gép is bekapcsol, win betöltődik (bekapcsolt hangfalnál hallani), de nincs kép. Ez az egész mizéria kb. 1 hete kezdődött, akkor még úgy volt, hogy ha kikapcsoltam a gépet és rá 10 percre vissza akkor nem volt kép, később már a reggeli indításnál sem. (Nem tudom van-e köze a dologhoz, de leírom: Egyébként még ez előtt a probléma előtt volt már egy másik, ez már kb. másfél éve van: gép kikapcsolásakor a monitor kikapcsolt, a gépen a visszajelző ledek kialudtak, de maga a gép az ment tovább, de nem reagált semmire, tuképpen "élőhalott" volt. Csak a hosszú gombnyomással lehetett kikapcsolni. De ez különösebben nem zavart, mert megvártam amíg kialszanak a ledek és utána kikapcsoltam kézzel. De mint említettem, ez már elég régóta megvolt.)
    Szóval nincs kép, de hallom, hogy a gép az megy, reagál a parancsokra. A VGA mindkét kimenetén próbáltam, nincs kép. A monitort kipróbáltam a laptoppal, nem az a ludas. Monitorkábel jó. Én a videokártyára gyanakszom, esetleg a tápra, vagy a lapra. Sajnos nem tudom más gépben kipróbálni az alkatrészeket, így vakon kell tapogatóznom. :(
    A gép: C2D E4500, Asus P5K, Geil 2x1 GB 800 MHz DDR2, Gigabyte Radeon HD3850 512 MB, FSP Bluestorm II 500 W, Samsung 500 GB SATA2.
    Szerintetek mi lehet a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák