Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tino
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Itt szóltál először: #21 TESCO-Zsömle Tino #20
Szóval igen, csatlakoztál a beszélgetéshez. Örülök, hogy ezt sikerült tisztáznunk.
Szóval szerinted csak az a mondat lehet az ember saját véleménye, amihez odaírja, hogy "szerintem"? Ha nem írja oda az ember akkor az már nem a saját véleménye? Jó a humorod.
"Nem hoztam fel érdemi érvet vagy indoklást"... Mármint mire vonatkozólag kellene indoklást tenni?
Nem egy bizonyos szóról van szó (actiblizz), hanem általánosságról beszéltem. Kiragadhatsz egy szót, de nem ez a lényeg. Örülök, hogy ezt tisztáztuk.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ne csatlakozzak be? "Bástya", nekem szólt a hozzászólásod, amire válaszoltam. Milyen becsatlakozás?
De ha már becsatlakozás, ott van a linken kerek-perec, hogy amit állítassz, az nem igaz. Tény. Szintén tény, hogy bár állításod szerint te csak a véleményedet írtad le, a 8 hozzászólásodból egyben szerepel, hogy "szerintem". Az is tény, hogy egy érvek mentén felépített hozzászólásra reagálva az "actiblizz"-be kötöttél bele, azóta semmilyen érdemi érvet vagy indoklást nem hoztál fel, csak vered itt a nyálad a semmire, miközben még abban sincs igzad, amibe eredetielg belekötöttél.
Legközelebb legalább arra vedd a fáradságot, hogy a google-n rákeress, mielőtt tényként állítassz valamit, amit 2 kattintással le is tudsz ellenőrizni.
sz: TLDR: Hogy valami van vagy nincs, az nem vélemény kérdése, hanem tényé.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Tino
csendes tag
Na le is zárul az üzlet. Erről ennyit.
-
Tino
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #26 üzenetére
Hú, látom nem bírtad ki, hogy ne csatlakozz be. Gratulálok, nagyjából bármire árkeresel, lesz rá találat. Szívesen máskor is.
-
TESCO-Zsömle
félisten
"az actiblizz-et senki nem fogja használni, nem is létezett."
"Google: "ActiBlizz" - Nagyjából 80 500 találat (0,29 másodperc)"
Szívesen, máskor is.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Tino
csendes tag
Gratulálok, hogy ez jött le: "semmiről nem tudok semmit." Nyilván valóan nem igaz és ezt te is tudod. Hát max te állapodtál meg magaddal. Ennek örülök. Nem sikerült meggyőznöd, szóval ne beszélj többes számban Akkor meg nem tudom miért írod, bár lehet csak ennyit tudtál még ideböfögni rám. De ez téged minősít
-
Tino
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Nem értelek, az MS és off-topic meglévő rövidítések nem kérte senki hogy újakat hosszunk létre, mert az actiblizz-et senki nem fogja használni, nem is létezett.
Nem értem milyen indok kéne ehhez. Megosztottam a véleményem, ezt nem kell indokolni.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szerintem egyszerűen túlreagálsz egy jelentéktelen apróságot. Az egész csupán a rövidítésről szól. Te is azt írod, hogy off-topic ahelyett, hogy témán kívüli és ott van az MS a Microsoft helyett.
Egész litániát rittyentettél ide eme semmiségről, miközben lényegi érvek, indokok nem hangzottak el.
Szóval akkor ki is reszeli azt a bizonyos légneműt?Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Tino
csendes tag
Két szó összeolvasztása. Bénábbnál bénább nevek kitalálása a semmiért. Nevezzük szóösszeolvasztásnak, vagy szópoénnak, mindegy. Senki nem nyer semmit, nem lesz senki több ezáltal. Maximum te nyersz azzal, hogy valamit le tudtál tenni az asztalra, azzal, hogy ezt a fantasztikus szót megosztottad velünk. Bizonyára mindenki ezt fogja használni az idők végezetéig. Legalábbis szerinted.
A fenti viselkedés általánosan jellemző erre a fórumra. Nem tudom miért, valakik így érezték magukat janinak. Aztán elterjedt. Szerintem nem te találtad ki, te is csak áldozat vagy.
Az én megjegyzésem off-topic. Nem volt szándék a színvonal javítására, hacsak nem ezáltal valaki mellőzi a béna szavak kitalálását. Remélhetőleg. De örülök, hogy védekezésül azt firtatod, hogy kinek a megjegyzése mennyit ad hozzá. Számítottam erre a hozzáállásra.
Hú nem akartam másba belekötni, mert azzal csak belebonyolódnál a saját állításod igazolásába. De kérésed parancs: Örülök, hogy ennyire bennfentes vagy és pontokba tudtad szedni a MS céljait. Szerintem a profig a célja és így egyszerűbb elérnie. Ennyi. Továbbá a hálózat-hatás nem tudom micsoda de ezt most hagyjuk is.
-
Ptech
addikt
Nyilván a Sony, Valve (amit szintén megvennének) és Nintendo (szintén voltak hírek) különálló szereplők.
Nem is azt mondom, hogy megvalósul a MS terve, csak hogy láthatóan hoztak egy döntést, hogy fel akarnak vásárolni mindent, amit csak tudnak.. -
Tino
csendes tag
-
Ptech
addikt
Nem is csak arról van szó, hogy rosszab lesz az ActiBlizz.
Ha kettőt hátralépünk, zongorázható, hogy mi a MS célja:1) Az MS eléggé egyértelműen fel akar vásárolni mindent, ami játékipar.
2) Mindent bevonnának a saját platformjukba, és csak ott lenne elérhető a AAA játékok nagy százaléka.
3) A hálózat-hatás miatt ha ilyesmivel akarsz játszani, akkor csak az MS platformja marad, mivel mindenki oda megy ezekért.
3) Színvonal romlás: drágább játékok, always online, reklámok, stb. mivel nem kell innovációra költeni, mert felvásárolták a piacot. -
sith7
félisten
Akkor a COD - ok, Diablo - k is jönni fognak Gamepass - ba ?
-
janos68
aktív tag
Végtelenül szomorú,hogy ez megtörténhet.Egyszerűen nem értem hogyan tudtak erre igent mondani az ezzel foglalkozó szervezetek.Érthetetlen.
-
Mustaros
aktív tag
Ha ettől jobb lesz a cég, akkor ideje volt már..
-
ace05
senior tag
Ideje volt már. A Sony sírása már nagyon ciki volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest