Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    Valaszolt az nkm. Kuldtek 3 dokumentumot, az egyik pdf az megnyilik, abban azt mondjak max. 3 ho reszletfizetest kerhetek, es valahogy nem emlegetik azt, hogy fel eve pont nem ezt mondtak (vagy hogy egyaltalan visszahallgattak-e). Indoklas az, hogy az ELMU nem ugy kuldte at nekik hogy modosul az eves leolvasas! Mi a franc koze van a halozati engedelyesnek ahhoz, hogy a szolgaltatom milyen utemben szamlaz?? Napi adataik vannak! Ha ezt igy talaltak ki, akkor egyszeruen rosszul van definialva az interface... a szolgaltato kene kerje az engedelyest hogy adjon neki x user y datumu oraallasarol adatokat.
    Ezen kivul azt irtak, hogy januar 2-an(!) kaptak meg a papirokat, de 3-an mar ki is kuldtek (csak tudnam hova, kinek, mert en nem kaptam), mellekelik. A masik egy word, ami hibas, de helyreallithato, abban az van hogy nov15-tol hmke es stornoszamlat(!) mellekelnek [azota kikovetkeztettem hogy ez a novemberi szamla stornoja lehet]. A harmadik, ami gondolom a szerzodes lenne, na az teljesen megnyithatatlan dokumentum, me'g csak nem is zip fejlecu, nem csak a word hanem hozzaerto mokolas se tudta olvashatova tenni.
    Szoval aki most telepittet az a _halozati_engedelyesnel_ kell kezdemenyezze es ne engedje magat lerazni, hogy modosuljon a szamlazasi ciklus.
    Ezek utan ki melyik aramszolgaltatot ajanlja, amelyik 1. tud valos informaciokat megadni, nem csak igergetni 2. kepes normalis idon belul es hasznalhato modon irasban valaszolni?

Új hozzászólás Aktív témák