Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    válasz cOxeR #44517 üzenetére

    Engem tudod mi zavar? Hogy konkrétan ebben a tetves országban ha bármit el akarsz intézni szó szerint ahogy írom és mondom, az ember arcába nevetnek. Itt is ez a helyzet, bejelentettem, vizsgálat, beismerik tényleg szar mielőbb javítjuk, nyamvadt 5ezerrel kiszúrják a szemed, következő emailre meg jön egy email hogy panasz kivizsgálása folyamatban, legyen türelemmel.
    Kínomban nyilván nevetek rajta, de fel tudnék robbanni konkrétan, és lehet itt hogy leszabályozni meg hát sajnos ennyit tud, nem fogadom el az indokot mert jól láthatóan körülöttünk lévő országokban és ott lakó ismerősöknél szabvány értékek vannak és nem nyamvadt 2-3 napelem van egy trafókörzetben hanem minden házon. Csak nálunk van ez hogy leragadtunk a 30 évvel ezelőtti világban és semmi nem mozdul előre, csak a lopás, hazudozás és ígérgetés.. de ez már nem ide tartozik ugye.. :)
    Ahogy mondod, teljesen meg van kötve a kezünk mert ha én tartoznék vagy kötelezettségem lenne feléjük, 2 hónap után dörgetnék az ajtót és elvinnék a házat a fejem felől, de ha nekem van panaszom és kérésem akkor meg legyintés, kijön két szerelő a képedbe röhög és elmegy aztán nyújts panaszt az égiekhez, hátha ők tudnak valamit intézni.. :)

Új hozzászólás Aktív témák