- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz Sanyi52 #2326 üzenetére
Helló! Rossz helyen léptek be. ahogy fentebb zoszt megosztotta a linket: https://napelem.palyazat.gov.hu/ , ezen keresztül kell és itt a a pályázati előminősítésre rányomni mintha most adnál be pályázatot, ezt követően jön be az új oldal, ahol jobb felül lesz a kis boríték ikon és ott lesznek az új üzenetek.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sanyi52 #2508 üzenetére
Én egyszerűen skippeltem, még az értesítési üzenetet sem nyitottam meg róla (persze kézbesítési vélelem lett belőle), majd hozzáigazítják a kiküldött TO általános érvényű egységes módosításában közölt határidőkhöz, ha odaérkezik véletlenül az illetékes kezelő személy
read-only mode on the forum
-
313313
addikt
válasz Sanyi52 #2523 üzenetére
Ma beszéltem egy Solar Pécses emberrel,ők még 2022 augusztusávan csináltak 4-5 100%-os napelemet, azok azóta sincsenek kifizetve
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Levi123
senior tag
válasz Sanyi52 #2532 üzenetére
Szia!
Nálad mennyi idő alatt futott át az előleg igényléstől az előleg utalásáig?
A mérőszekrényt is elszámoltad gondolom az is be lett írva, akkor ott a regisztrált szerelő által adott papírt kell feltölteni és készre jelenteni a pályázati felületen vagy az hogy működik?
Köszi a segítséget!Levi
-
Levi123
senior tag
válasz Sanyi52 #2534 üzenetére
Köszi a választ! Én is beküldtem az előleg igénylést 02.28-án, majd megírom mikor jön meg. Gondlom kapunk róla értesítést a felületen.
A HMKE csatlakozási igény is be lett adva 02.25-én, arra azt írták, hogy 15 napja van a szolgáltatónak, hogy válaszoljon. Remélem ez most nem tart olyan sokáig mint amikor a fázisbővítési igényt adtuk be augusztus 18-án és csak január közepén jött válasz, hogy a késedelmes válaszért adnak 5eFt kötbért.Levi
-
MrTwister
őstag
válasz Sanyi52 #2576 üzenetére
Azt mondta az üzletkötő aki anno hozzánk jött, hogy azt Ő már első körben elvégezte, minden doksit átad majd az alvállalkozónak, így az egyszer csak (mint a mesében) hív majd, hogy időpontot egyeztessen, hogy mikor pattintják fel a tetőre a rendszert. Egyszer csak...
Levi123: hát megértelek, igazából az se egyszerű, fent van, de minek, igazából védi a cserepeket, meg olyan menő tőle a házatok... kb. ennyi haszna van egyelőre, no remélem mihamarabb cserélnek nektek órát... ja azt nem is írtam nekünk eleve bent volt a 3 fázis így vettük a házat anno 7 éve, tavaly meg a mérőóra szabványosításkor eleve advesz órát raktak be nekünk mérőnek, azt mondták az Opusz-Titászos fiúk, hogy erre már mehet a napelem termelni. Konkrétan ilyen:
SX330-D2B32-RENNMN[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz Sanyi52 #2598 üzenetére
Köszi az infót, én is ezt tartom valósnak, meg azóta beszéltem Opusz-Titászos haverral és Ő is ilyesmit mondott, mint amit neked mondtak...összeszedegetjük szép lassan az infókat no.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Metal topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest