Új hozzászólás Aktív témák

  • Dundy

    tag

    válasz Bernardo20 #3894 üzenetére

    Aaajj, de sajnálom ami történt! :(

    Viszont teljesen el tudom hinni!

    Sajnos én UPC, ill. anno Axeleroval jártam így. Az első eset óta, bármilyen ajánlatot kapok telefonon, elkérek az illető nevét akivel beszélek - meg is adják automatikusan, de ez pszichológialag nagyon felelősségi érzetet tesz a vállukra - és megkérdem, hogy akkor a jövőben hivatkozhatok ő rá, hogy tőle kaptam ezt az ajánlatot.

    Nincs egy hónapja, hogy a UPCtől kaptam egy nem publikus (nem reklámozott) lehetőséget majd két nap múlva mondták, hogy hát ilyenre nincs lehetőség. Papírt elővettem, mondtam a nevét aki felhívott emiatt, s a pontos időpontot, amikor beszéltünk. 5 perc múlva visszahívtak, hogy rendben.

    Tudom, ez most nem segítség, de a jövőben nagyon hasznos lehet, ha bármi rossz vagy jó hírt kapsz, írd fel, hogy kivel mit és mikor beszéltél pontosan és ez már alapot képez arra, hogy ne tudjanak csak úgy lerázni a "sajnos nem tudhatjuk, hogy ki mondta ezt Önnek" szöveggel. :F

    Menj be és reklamálj, ahogy írtad is, kérd meg, hogy keressék elő a felvételt, hisz még egy hónapja sincs, hogy történt - azt hiszem eddig kötelesek talán megtartani..?

    Sok sikert, szia!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák