Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz 1430 #20818 üzenetére

    Megnéztem ezt, összehasonlítottam, saját példából is ki tudok indulni, a nyáron Olaszországba készülünk tehát az összevetés pont aktuális, de nem látom ennek sem értelmét a napijeggyel szemben.
    Engem pl sokan hívnak, napi 1 óra fölött van a bejövőm, ha azt mondom, a pénz a telefonálásból van, nekem megér napi egy ezrest, nézzük meg, mire fizetem ki.
    A Travel& talk csomagban 85Ft-ért hívsz magyar számot (még azt is akivel egyébként itthon ingyenes lehetne) és 30Ft-ért fogadsz hívást.
    Kiszámolnád nekem, 1 nap alatt mennyit kell telefonálni, hogy jobban megérje egy ezrest kifizetni egy európa napijegyre? Megmondom inkább én, 12 percnél már megéri. És ha fizetnem is kell a 10-20Ft-os itthoni percdíjat, akkor se lesz több mint 15-16 perc ahonnan már rentábilis, és akkor a fizetős bejövőket még nem számoltam...
    Itt meg mellényúlni nem lehet, túlszámlázásba bonyolódni nem lehet, ahány nap, annyiszor egy ezres, és még az 50MB netet nem is említem, arra tökéletesen elég, hogy két wifi között ránézzek a mailjeimre, vagy frissítsem a telefonomon a dolgokat, stb stb.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák