Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • crey

  MODERÁTOR

  LOGOUT blog (1)

  válasz customer114 #990 üzenetére

  Már az előző hasonló szagú hozzászólásodnál is meg akartam kérdezni, hogy ugyan azt a műsort nézzük-e mi ketten? Ugyanis kb. 0 különbség van a régi Top Gearek és a TGT felépítését és szerkesztését tekintve. Van adásonként egy-egy special szerű nagyobb volumenű teszt, van egy hírblokk (Conversation Street), van néha napján egy-egy autósteszt, mellé egy Stig klón (the American), és az eddigi Celebrity in the reasonable priced car helyett van ez a Celebrity braincrash, ahol minden hírességet kinyírnak, mert ők annyira szakítani akarnak az elődműsorral.

  Szóval nem nekem nem kéne a Top Gearhez hasonlítani, hanem nekik eldönteni, hogy mit akarnak csinálni. Ha abszolút mást, mint eddig, akkor ez a jelenlegi formátum erre alkalmatlan. De tudják ők is, hogy ez nem megvalósítható, ugyanis mindenki azt a formátumot várja tőlük, amit az elmúlt 22 évadban is. Marad a Top Gear, aminek a leggyengébb epizódjait hozza minőségben a TGT eleddig.

  Mondom ezt úgy, hogy boldoggá tesz ez a három hülye, főleg az hogy képernyőn vannak újra. Köszönet érte. Csak kapják össze magukat, mert sokkal de sokkal jobbat is tudnak ezek, ha akarnak.

  [ Szerkesztve ]

  Sarcasm: just one of the many services I offer.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés