- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
sede7
tag
válasz lugosi #34443 üzenetére
Viszont ha felhasználod a "társkártya kedvezményt" a havidíjra, akkor telefont nem nagyon tudsz venni.
Pl. iPhone 5S 32GB
Next M - havi 15 eFt + telefon 108 eFt
Next M társk. - havi 10 eFt + telefon 228 eFtAzaz ugyanazt megkapod 468 eFt vs. 468 eFt
És nagyjából így van ez a többi telefonnál is. Szóval a társkártyás csak azoknak éri meg igazán, akik máshonnan tudnak olcsón szerezni telefont, megöröklik a "főkártya" tulajáét, ilyesmi. Pl. vegyünk egy párt, ahol a fiúnak valamiért fontos a legkorszerűbb készülék, a lánynak viszont nem, ezért a fiú a régi telefonját 21 hónap után minden újrakötésnél a barátnőjének adja, stb...
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz lugosi #34459 üzenetére
Ha vettél valamikor 2 éven belül a média mániában telefont, akkor most 14.990 ft lesz a Next M.
Ha csak előfizetésed van, nem vettél vele telefont, akkor 10.990ft.
Ha van élő hűséged és aranykártyás vagy, akkor igényelhetsz társkártyát (meglévő előfizetésed mellé lesz még egy...) akkor telefonnal/telefon nélkül 9.990ft.
De csak akkor ha vállalsz 2 év tarifahűséget is a 2 év hűség mellé....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz lugosi #34497 üzenetére
Ha 2 évet vállalsz a mostani számod megtartásával, akkor 10.990 ft a Next M.
De ha van valamilyen hűséged még, akkor nyilván nem ennyi....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
D@ve89
tag
válasz lugosi #34910 üzenetére
Nyilván más a száma, egy SIM - egy MSISDN, viszont én úgy tudom, autóskártya valami olyan elven működik, hogy van a főkártya, amin alapesetben kicsengenek a hívások, viszont ha ezt kikapcsolják vagy az autóskártyát bekapcsolják, akkor automatikusan azon végződnek a hívások, mi több, az autóskártyáról hívva a főkártya számának kell megjelennie.
-
-
313313
addikt
válasz lugosi #35552 üzenetére
De ha nem volt szüksége a szolgáltatásra, vagy a készülék vásárlása miatt kötött nagyobb szerződést, úgy akár össze is adódhat a kettő, hiszen egyikre se lett volna szüksége az én olvasatomba....
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz lugosi #35554 üzenetére
Van olyan ismerősöm, aki azért lett előfizetése, hogy részletre vegyen telefont. Az előfizetése kb 2 hónapja a polcon pihen és feltöltős kártyával használja a telefont....
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz lugosi #35908 üzenetére
a szolgáltatások részletezésénél, a hívószám után az első infó, vastagon kiemelve;
elektronikus számlánál legalábbis.
több előfizetésem is van, egy számlán szerepelnek, és minden hívószám után külön kiírják a hűség lejártát.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz lugosi #36173 üzenetére
vannak persze kivételek, de sokan a gsm bolti garis független árat viszonyítják a szolgáltatóshoz, nem pedig a rendes gyártói garis független árat, pedig ugye a szolgáltató is korrekt gyártói garival adja a készülékeket.
ettől elvonatkoztatva is drágák a szolgáltatós készülékek, de amíg így is veszik az előfizetők...[ Szerkesztve ]
-
-
DiVaD
senior tag
válasz lugosi #36286 üzenetére
Mondjuk ez is igaz... De mondjuk net +1k és kb. 6-ból van egy SMS nélküli Next M díjcsomagja az embernek , ami publikusan 11ezer lenne... Évi 60rugó marad a zsebben. Valahogy megértem a T-Mobile-t is...
És most em azért írtam, mert nekem nem lehet. Mozaik XS-ben vagyok és még néha ez is sok, de az eco + net kombó is ennyi lenne kb., ezért marad ez -
djculture
félisten
válasz lugosi #36374 üzenetére
Sajnos tényleg igy van én láttam haver tartozásáról a számlát 30 ezerrel volt számolva egy ógyfél megkeresés volt a számlán 10, 15k egy tértivevényes értesítés volt belóle 10, tartozás meg kamatokkal 300k. Így lett belőle 750 ezer és levolt irva biróság ha a credit cégnek ad igazat akkor még ehhez jön még a perköltség ami több száz ezer ft is lehet.
Szerk : Azt nem tudom de ha évekig ülnek egy ilyen tartozzáson én simán elhiszem ezt..Számold ki ha 5 évig lapit a bokorban az ügyfél hátha nem találják meg. Ha 3 havonta felkeresik meg kap egy levelet az is egy év alatt is több száz ezer ft-al elszámolhatják. Nincs normálisan szabályozva a behajtócégek költségeinek felszámolása.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz lugosi #36376 üzenetére
Azért majd 7 év alatt simán lehet annyi, ismerős nem törődik vele, nevén nincs semmi, csak egy kevés adósság még ezen kívül...
Szerk.: Off
[ Szerkesztve ]
-
pussymagnet
csendes tag
válasz lugosi #36391 üzenetére
Szóval a következőt fogom tenni. Bemegyek a T-Pontba és felbontom a szerződéseim, de azonnal nem fogom kifizetni az összes tartozásom. Nem tudom és nagyon sok lesz. Kérek tőlük bankszámlaszámot ahova utalom majd kintről amíg nem törlesztem az egészet. Úgy számolom, hogy maximum 3 hónap alatt kifizetem. Szerintetek felbontják így a szerződést?
Lugosi: A házasságba 5 év eltelltével lesz közös a vagyon. Azt nem vágom, hogyha 5 évnél korábban keletlezik a tartozás, de már a házasság ideje alatt, akkor mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
-
veterán
-
Vangelis
félisten
-
legenda
válasz lugosi #36741 üzenetére
igen, ezért írtam, és közben kerestem olyan szerződést (kiegészítést), aminél részletre történt a vásárlás, és jól emlékeztem, úgy írja, ahogy korábban részleteztem; termék vételára x ft, vásárláskor befizteve y ft, fennmaradó hátralék z, ami egyenlő x - y összegével.
a kötbér összege mindegyiktől eltér, és nem számítható ki adott három összegből, mert ott már a vásárlási konstrukció is számít.akoska23; az előfizető segítsége nélkül nem jutsz előbbre, úgy tényleg csak illetékes tud segíteni, ha bevállalja...
az lenne segítség és/vagy akkor lehetne bepróbálni néhány lehetőséget, ha a kapcsolódó sim kártya is a kezedben lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest