Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskutyák

    aktív tag

    Server 2003R2 tartományi hálózat, több féle kliens gép (XP, Win7).

    Adott egy user aki több gépet használ, DE van egy gép amit használni szokott és azon az egy gépen ennek az egy usernek korlátozni kellene az internet hozzáférést, úgy, hogy csak egy adott oldalt tudjon elérni. Vannak ötleteim, meg még keresgélek, de hátha van valakinek konkrét "megoldása" (iránymutatása).

    Tűzfallal nem megoldható, más megoldás kellene. GPO-ra gondoltam, hogy létrehozok egy objectet, amiben a user configuration-->policies-->windows settings-->Internet Explorer Maintenance-->security-->Security Zones and Content Ratings-be létrehozni egy white listet, amibe csak az adott 1db URL vinném fel és üresen hagynám azt, hogy: "Users can see websites that have no rating" és utána jelszót neki és ok.

    Viszont így minden gépen tiltva lenne az adott usernek a hozzáférés.

    Ötlet?

    Ezt kipróbáltam server 2003R2/Win XP és azon ment (virtualban) de mondom így nem jó, mert az összes gépen tiltva lesz, utána SBS2008-on élesbe win7 64 bit ultimate és azon nem ment.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."

Új hozzászólás Aktív témák