Új hozzászólás Aktív témák

  • gooool

    őstag

    válasz harry #83758 üzenetére

    Full off, de persze, az objektív nézőpontokat elég kevesen képesek figyelembe venni, reálisan tekinteni egy adott típusra, márkára, ne adj Isten nációra, ami az autógyártást illeti.
    A G Astra nekem pl. az unalom mintapéldája, amit oda kéne rakni ezen szó mellé a szótárakba is, de azon kívül rettenet kivéreztethető igásló tud lenni (a mediterrán gyalogságnak errefelé van pár, elrettentő állapotban, de még van benne akarat és elindul, kanyarodik, megáll(?).
    Kár szerintem ráhúzni bármire a vizes lepedőt, persze vannak olyan konstrukciók, amiket kár volt a nép közé kiengedni, de azért a legtöbbje közel sem olyan horrorisztikus, mint azt felfújják, csak hát mindig attól hangos a közvélemény aki elégedetlen, aki meg elvan vele, az szépen csöndben használja és nem fröcsög az interneten mindenfelé. Aztán a tudatlan birkák meg ezekre alapozva "tapasztalatból" fikázzák lassan az összes létező gépjárművet, mert húú olyat ne vegyél, az szar...húúú az még szarabb...és így tovább.
    Ugyan úgy szaladgál Prince motoros Rezsó is mai napig az úton, ami elvileg határ szar (tényleg nem egy életbiztosítás, ezt még én is aláírom), mint ahogy egy elvileg bombabiztos szívó dízeles zöldséges Mercinek is be tud állni a blokk, ha hülye a tulaj hozzá.

    Bocsánat, csak már érlelődött bennem egy kis indulat ilyen téren és ki kellett írjam magamból. :DDD
    No offense, személyes meglátás! :R

    Üdv, Balázs

Új hozzászólás Aktív témák