Új hozzászólás Aktív témák

  • GreenIT

    tag

    válasz GreenIT #14934 üzenetére

    Kicsit reszletesebben:

    Nyilvan visszaallitas eseten az erdekel, hogy mindent visszakapj.
    Korabbi tapasztalataiam alapjan az Easeus nagyon lassu, de amiket megtalal, nagy reszben menthetoek.

    A "divatos" eszkozok arra mennek ra, hogy minel hosszabb listat kapj.
    A normalisabb jelzi, hogy a talalati lista kozul mi az, ami valoszinuleg visszallithato, es melyek azok, amelyek mar - akar reszlegesen - felulirasra kerultek.

    A "reklam" eszkozok kepek, videok, mp3 fajlok es hasonlok visszallitasat igerik hangzatosan, es a talalati listat fajltipusok szerint rendezik.

    Mindig rohogogorcsot kapok, amikor a tesztek soran CSAK txt, rtf, xls es doc fajlokat tartalmazo pendrajvrol hosszu listat csinalnak, hany szaz mp3 es video es kep fajlt tudnak visszaallitani - az nem erdekli oket, hogy ilyenek egyaltalan nem voltak rajta.

    A GDB ingyenes verziojanal belenezve a fajlokba ugy talaltam, hogy valoban arra megy ra, hogy a korabbi fajlistat visszanyerje es ugy latszik, hogy megtalalta a fajlokat, de amikor azokat, amiket engedett megnyitni, megneztem, csak katyvaszt talaltam bennuk, ami azt mutatja, hogy a fajlokat vagy regen felulirta valami, vagy a visszallitasaval gondok vannak, a faj neve es tartalma nem stimmel.

    Ezert keresek egy akcito, akar par napos - hosszu hetvege elonyben ;] - idotartamra, hogy kiprobaljam, tenylegesen mennyit tud visszaallitani.

Új hozzászólás Aktív témák