Új hozzászólás Aktív témák

  • máyköl

    veterán

    válasz kricsi81 #6339 üzenetére

    Szvsz nem kell ennyire erőltetni ezt a modellfotózós talit, az előző 2 talin bőven ki tudtátok magatokat "modellfotózni". Szerintem egy egyszerű pokrócra leülős tali kéne, ahol ki tudjuk próbálni más gépét, obipróbálgatás stb., és egy olyan hely kell, ahol tudjuk fotózni a körülöttünk lévő természetet, majd bemenni a városba fotózni, ezután beülni egy gyorsétterembe (McDonald's, Burger King, vagy ami adott), és csá. :)

    Pl.

    Reggel Margitsziget (nem erőltetem enyire a Margitszigetet, ha van valami hasonló hely ami jó akkor mehetnénk oda is), ahol fotóznánk, leülnénk, egymás gépét, obiját próbálgatnánk, fotóznánk mindenfélét amit a margitszigeten/margitszigetről tudunk. Pl. sok lesiportré-t a margitszigeten, sétálókat, kocsikázókat, rollerozókat, stb., lovak is vannak, vannak a szigeten hangulatos helyek, vízesések, kisebb erdők, tudjuk fotózni a Dunát, a hídakat, a Parlamentet.

    Utána kijönnék a szigetről, ott vagyunk a belvárosban, ott is van mit fotózni, ráadásul ott vannak gyorséttermek, (meki, burger king). , és eltelt a nap. ;)

    Szerinted?

Új hozzászólás Aktív témák