Új hozzászólás Aktív témák

  • darvinya

    titán

    Milyen jó, hogy tök hülyének nézik előfizetőit a szolgáltató.

    Idézet email levelezésből:
    Kedves !

    Köszönjük, hogy kártyás előfizetés számlázásával kapcsolatban hozzánk fordult.

    Előző válaszlevelünkkel megegyezően tájékoztatjuk, hogy a +3620 telefonszámhoz tartozó kártyás előfizetés kártyás ciklusának utolsó napja minden hónap 13.-ra esik.

    2018. augusztus 28-tól az ÁSZF-ünk módosításával a kártyás megújuló kiegészítő szolgáltatásaink az időszaki díj sikeres levonásának napján aktiválódnak és onnantól 30 napig vehetők igénybe.

    Korábban a megújuló szolgáltatások megrendelése a kártyás számlázási ciklushoz kötődött, azaz ha ciklus közben aktiválódott a szolgáltatás, tört időszakra terheltük a havidíjat. 2018. augusztus 28. után elválik egymástól a számlázási és a szolgáltatási ciklus, megszűnik a tört időszakra számított díjterhelés és szolgáltatás aktiválás.

    A fentiek alapján a 3620 telefonszámon aktivált kiegészítő megújuló szolgáltatások havidíja 2019. január 12-én került levonásra, az adott szolgáltatásokat az adott naptól számított 30 napig van lehetősége felhasználni.

    Ezzel csak annyi a gond, hogy teljesen értelmetlen kártya ciklus, mert azon semmilyen szolgáltatás nincs, és feltöltés adja meg kártya érvényességét.
    Tehát ez a 30 napos lehúzás, csak nekik jó.
    Viszont ezzel egyoldalú szerződés módosítást végeztek, így írásos formában megy NMHH-hoz, határozatot szegés miatt, mert én belegyezésem nélkül változott a szolgáltatás feltételei.
    Már MyTv-s eljárás megy, egyrészt lassú net miatt, másrészt FOX csatorna helyettesítő pótlás elmaradásért.

    [ Szerkesztve ]

    Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

Új hozzászólás Aktív témák