Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    Sziasztok!
    A problémám leírása: Minden jól össze van kapcsolva (dugva) és a mellékelt képeken látható, ha az AVM kártya is be van kapcsolva a rendszerbe a monitor képe jobbra teljesen el van tolódva és baloldalt jó pár centis fekete sáv van. És az a sáv szélesség meg hiányzik nem látható a monitor jobb oldalán.
    Azon a képeken amin nincs jel ott vissza van dugva a monitor közvetlenül a VGA kártyára ott normális már a képi megjelenítés.
    Mi lehet a probléma, mi nem lehet jó?
    Rendszerindításnál a hibás kép megjelenítés az az kép a monitoron csak a Windows7 teljes betöltése után jelenik meg. Önnél ha össze volt kapcsolva a kártya rendszerrel pl. az alaplap kezdőképe , Windows kezdőképe látható volt indításnál, mint amúgy normál esetben AVM kártya nélkül vagy azzal egyetemben?
    És miután ugye belépett és lett kép (ami hibás) a monitornak a szoftvere hibát jelentett "monitor nem található" tehát a szoftvere a monitornak nem találja a monitort és le is ált (csak a monitor programja). (program neve: Samsung Magic Tune)
    Ez nem tudom összefügghet- e a hibás képi/videomegjelenítéssel?
    (Más esetben volt.: "Monitor nem található", nem találja a monitort a program, ha esetleg ki volt kapcsolva a monitor és miután a Win. el lett indítva és betöltött akkor lett visszakapcsolva és akkor volt néha, hogy nem találta, de a képi megjelenítés nem volt hibás. Csupán a program nem kommunikált a monitorral és akkor nem működöt a monitor programja ami a monitor megfelelő működését nem befolyásolta.)
    Másik kábellel is lett próbálva tehát kábelhiba az teljesen kizárva. Sajnos most nincs módom magát az AVM kártyát másik PC-n tesztelni. A kártya most lett véve használtként (itt a PH-n) az eladónál vélhetően működött rendben.

    A gépem főbb paraméterei ami fontos lehet:

    Monitor: Samsung SyncMaster BX2450 (24") LCD (FHD)

    Alaplap: MSI P55 GD-80

    VGA: ASUS AMD radeon HD 6970 (2GB)

    CPU: i5 - 760

    RAM: Kingston 8 GB

    HDMI: jelnleg pontosan 2 ilyen kábelell van összekapcsolva: http://www.ostelsat.hu/hdmi_kabel_1m_28awg_v1_4_high_speed_hdmi_cable_with_ethernet_H1012.htm

    Köszönöm a segítséget előre is!

    Bemutató videó AVM kártyáról

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák