Új hozzászólás Aktív témák

  • Narakh

    senior tag

    Üdv!

    Nemrégiben új monitorral egyetemben sikerült beszerezni egy LED-tévét is a régi képcsöves helyére, így végre megnyílt a lehetőség, hogy HDMI-n direktben filmezhessünk a PC-ről nagy képernyőn. A probléma viszont az, hogy a két "monitor" nem hajlandó teljes harmóniában együttműködni.

    Megoldható, hogy váltogatok a két kijelző között a szükség függvényében, de tévére váltáskor a PC csak akkor hajlandó hangeszközként látni azt, ha kap egy restartot (és ugyanígy minden egyes alkalommal, ha visszaváltottam monitorra). Az asztal másolásával a tévén hosszanti csíkban torzul a kép. A kiterjesztett asztal volna a logikus megoldás, annál viszont akadozni kezd a lejátszás, amint egyszer is bármi mást csináltam az elsődleges képernyőn - tehát a monitoron -, holott ugye pont az volna a funkció célja, hogy két képernyőn külön lehessen dolgozni.

    A rendszer egy Radeon 7790-ről megy, amitől azért már elvárnám, hogy ennyitől ne roskadjon össze. Van esetleg valami megoldás a dologra, netán én siklottam el valami felett?

    "This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Új hozzászólás Aktív témák