Új hozzászólás Aktív témák

  • Kidus

    őstag

    válasz rlazol #1536 üzenetére

    Altathato lett volna, de sajnos ez nem tortent meg.
    A vizsgalat annyi volt, hogy letette a macskat a foldre, latta, hogy egyertelmuen nem tudja terhelni az egyik oldalat, epphogy el nem esik, aztan megnyomta a csipojet, macska jelzett, hogy faj.
    Rontgen szoba nem volt lezarva, nem mentem be ( altalad emlitett okbol ), csak messzebbrol neztem ( par meterre, kintrol ).
    Nem szurit kapott, hanem tabit, ezert sem ertettem, mi kerul ennyibe. Meg ha mar nem altattak, talan rontgen elott is megkaphatta volna a fajdalomcsillapitot szuri formajaban, hatha nem f*sik be a fajdalomtol.
    A rontgen szar lett, homalyos ( nyilvan mert mozgott kicsit ), alig lehetett kivenni a repedest a csonton. Viszont ennek ellenere nem csinaltak masikat ( ilyet ne is, orultem, hogy nem nyuzzak tovabb ).
    Ez kerult igy ennyibe.
    Ahol regen dolgoztam, ott utoljara mult ev tavaszan voltam, joval baratsagosabb arak mozognak arra. Talan azert is, mert nem Pest.
    Nekem ugy tunt, ezek inkabb sporolnak. Megsporoltak az altato arat, a fajdalomcsillapito inj. arat, es a normalis ( masodik ) rontgen arat is.
    Egyre jo volt, tobbet nem megyek oda, inkabb utazok 120km-t, es viszem oda az allatomat, ahol tudom, hogy rendesen ellatjak. :)

    Assuming Control

Új hozzászólás Aktív témák