Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    Topikgazda

    Pár napig nem tudtam fórumozni, aztán hogy belendültetek.
    Kérném, hogy a személyeskedést hagyja el mindenki, nem lesz jó eredménye. Mindenki elmondhatja ha akarja, hogy mit tanult, mit tud, de minősíteni nem kell. Szakmai vita persze mehet.
    Csak így emlékezetből: durva követ nem muszáj vizezni, nem tud betapadni a durva szemcsék közé semmi, évek óta száraz kaszakővel fenem az evőkéseimet, nem tömődött el. Viszont egy másikat csupasz kézzel fogdostam, és már csak egy kis részen lehet vele élezni, a többi részén csak csúszik a kés. A kézről megy rá a zsír meg a verejték, aztán a szemcsék meg a késről a fémpor beleköt.
    400-800 ajánlott konyhai késekhez, finomabb kövön élesebb lesz de nincs rá szükség. Japán kövek számai ugyanannál a finomságnál nagyobbak.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák