Új hozzászólás Aktív témák

  • karlkani

    aktív tag

    válasz Sethdobaloah #24568 üzenetére

    A péntek reggeli esemény után reggelizni leülve nem volt étvágyam, néhány falat csúszott csak le. Szombat estefelé már egy tányér levest sikerült enni, addig semmit. Én amúgy is minden sz@ron stresszelek, ez kimondottan jól esik most.

    #24569 coco2
    Nem pénzbüntetésről volt szó. Azt mondta, ha maradok, fegyelmi eljárást indít. Itt első körben 6 havi mozgóbérmegvonással indul a történet. Kolléga is első körben ezt kapta a darus ügy miatt, majd ehhez jön a pénzbüntetés, ha igaz. Ha fegyelmi eljárást indít és 6 hónapra megvonják a mozgóbért, valamint 15% bércsökkentést adnak, az olyan havi nettó 40k mínuszt jelentene . Az októberi jelenléti már 24-én le lett adva, most még nem lesz semmiféle szankció. Novemberben már ~40k-val kevesebb lenne a fizetés, viszont a 13.havi az első körös fegyelminél nincs elvéve (úgy tudom), így lenne ~200k pluszban.

    Azt hiszem 4. éve van, hogy teljes havi jutalom van év végén. Aki nincs felmondási idő alatt, az jogosult rá. Egy kolléga pont emiatt bukta azt hiszem két éve, mert novemberben beadta a felmondását. A novemberi bér kifizetésekor még bőven a felmondási idejét töltötte, a jutalmat nem kapta meg.

    Én is így tudom. Semmit nem vettem 3 éven belül igénybe.

    Nem vagyok táppénzre járó fajta. Lassan 20 éve lesz, hogy elkezdtem dolgozni, ha jó a matek, 4-5 alkalommal voltam betegszabadságon, kisebb-nagyobb sérülések miatt.

    #24570 Tsebacsi
    Nem Ő küldött szabadságra, én javasoltam, ha nem tudok elmenni műszakban, akkor legyen szabadság (úgymond beleegyezett). Ő azt akarta, hogy műszak vége előtt mennyek el, próbálnak időpontot intézni.

Új hozzászólás Aktív témák