-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Csak óvatosan merek kérdezni...
Mi a 'belépő szint', elsősorban PC-s játékra, integrált hangkártyával (alaplap: ASUS Prime B350M-A), újonnan 10k körül (ha van egyáltalán ilyen ), vezetékesen. Magyarországi forgalmazó jöhet szóba.
Azaz mi a legolcsóbb füles, amiért érdemes pénzt adni?Előre is THX!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Spíler #66957 üzenetére
Kikapni nem kaptam, csak itt úgy röpködnek az 50 - 100k-k! A füles a 18 éves fiamnak lenne, köszi a választ!
Én kb. 10 éve (elnyűhetetlen, mondjuk vigyázok is rá!) egy Sennheiser HD 457-et használok...
Szerk.: ez a Invotone HD2000 a link alapján szimpi. Persze az lenne az igazi, ha meg lehetne hallgatni. A fiam (még) inkább a márkákhoz ragaszkodna 'Razer' stb.
Tapasztalataim szerint egy füles hangzása nagy mértékben szubjektív is...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Szia!
Ennek az HD2000-nek elég teltek a basszusai? (A fiam elsősorban azért rajong... )
Sinesol #66966: Kösz a választ! A HD2000 ~7k, az általad ajánlott, viszont 15k! Biztos egy jó füles, de azt hiszem, ez most nem megy!
A bolt, amit ajánlotok, nagyon szimpatikus!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Kicsin későn reagálok , de végül is most vettem a fiamnak a javaslatodra egy Invotone HD2000-et. Hát mit mondjak, ennyi pénzért, WOW!
Kényelmes a viselete, a hangzása nekem nagyon kellemes és kiegyenlített. Ahogy vártam a RAZER-hez szokott fiam hiányolja a teltebb, dominánsabb basszusokat, de majd megszokja! Nekem elég lenne ennyi is, bár én keveset játszom.
Még egyszer köszönöm a tippet! Én is bátran ajánlom azoknak, akik olcsón szeretnének elfogadható minőséget venni.
Már csak az élettartamára vagyok kíváncsi...[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Bocsi, hogy kérdezek, de nincs időm böngészgetni a topikot, pedig érdekes.
A fiamnak keresek belépő szintű (a gagyinál jobb, de viszonylag olcsó) fülest.
Kizárólag beltérben lenne használva, PC-s játékokhoz (nem kifejezetten előírás, hogy 'gamer' legyen... ), filmnézéshez, zenehallgatáshoz. Más igényem tulajdonképpen nincs.
Köszönettel várom az ajánlásokat!
-
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #86378 üzenetére
! Húúú, köszi az alapos és kimerítő választ és, hogy ennyi időt szántál rám!!! Utána fogok nézni! Az OneOdio elsőre szimpinek tűnik, bár tisztában vagyok vele, hogy a fejhallgató alapvetően szubjektív, de azért vannak közös pontok 'irányvonalak'...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #86378 üzenetére
Hello!
'Oneodio Wired Professional Studio Pro DJ Headphones With Microphone Over Ear HiFi Monitor Music Headset Earphone For Phone PC'
Alapvetően szimpatikusnak tűnik és megfizethető!!!
Két kérdés:1. Mennyire dominánsak a basszusai??? A fiamnál ez a legfontosabb szempont. Neki a referencia a Razer Kraken, de arra most nincs zs.! Tudom, hogy ennyi pénzért nem lehet csodákat várni...
2. Megbízható ez a bolt, amit linkeltél? Te már vásároltál onnan? A PayPal-ra elküldtem a szükséges összeget.
Előre is THX!
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #86409 üzenetére
Köszi a gyors és kimerítő választ!
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Talán karácsonyra meglepném magam egy új fülessel. Amit kb. 10 éve nyúzok, az egy Sennheiser HD 457. Különösebb baj nincs vele, csak kissé kopottak már a párnái, ami nem csoda. Hangzásvilágban ilyesmi típust szeretnék és ha csak ezen kívül nincs Best Buy, maradnék a Seinnheiser márkánál. Kizárólag beltérben használnám, PC-re kötve, elsősorban filmnézésre és zenehallhatásra, minimális játékra. Nem kellenek agyra ható basszusok, viszont legyen közepe és teteje.
A keret 40-50 k.
Várom a javaslatokat!
Előre is THX"
-
UserX
addikt
válasz Ba cy lus #86602 üzenetére
Először is köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt!
Annyi változott, hogy sajnos a keret lecsökkent 20-30k-ra.
Az elvárásaim a következők: kizárólag PC-n lenne használva (alaplapi hangkártyával) elsősorban filmnézésre, zenehallgatásra és minimális játékra. A basszusok ne legyenek túltolva, legyen közepe és teteje.
Az ajánlásaitok alapján három típus jöhet szóba:
Shure SRH-440
Pioneer SE-MS5T
KINGSTON HYPER X CLOUD PROTudom a legjobb lenne saját magamnak letesztelni, de erre nincs lehetőség.
Várom a 'szavazatokat'!
Előre is THX!
-
UserX
addikt
Dorien és s4tch: Köszi!
-
UserX
addikt
válasz contaxg #86775 üzenetére
Én is a nyolcvanas években éltem a fiatalkoromat. Ne feledkezzünk el, a magyar undergroundról sem, ami a 'három T' rendszerben a 'Tiltott' kategóriába került. Én ezekkel a zenékkel a '90-es évek elején találkoztam.. A Balatont és a A.E. Bizottságot volt szerencsém élőben látni!
Főzéskor szívesen hallgatom a viszont a Retro Rádiót is.
Néha - az említetteken túl - előveszem a Kontroll Csoportot és a Rituális Rémtetteket is.
Bocs, ha ez a fiataloknak nem mond semmit!
A '80-as évek vége Bakay jegyében telt (Fortuna, Siófok stb.). Funky!!!
Bocs, hogy ezt így beírom, de a HSZ-ek nosztalgiát ébresztettek.
Még annyit, hogy TV-t egyáltalán nem nézek, zenét PC-n hallgatok ( elsősorban FLAC, ha nem sikerül 'megvenni', akkor mp3, minél jobb bitrátával). -
UserX
addikt
válasz Gabesz_23 #88042 üzenetére
Hello!
Felkeltette az érdeklődésem az ajánlásod. A designja a bejön, de mesélj kicsit róla bővebben.
Milyen a hangzása? Nekem elsősorban filmnézésre, zenehallgatásra (FLAC vegyesen) kellene, PC-ről, alaplapi hangkártyával. Másodsorban játékra.
Mennyire kényelmes a viselete? Hétvégén általában egy ültő helyemben meg szoktam nézni egy sorozat seriálját, így órákon keresztül rajtam lenne.
Előre is THX!
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Hétfőn megérkezett a Magnat LZR 980-am! Sajnos csak ma hajnalban volt időm bekötni. A bejáratást követően később esetleg bővebben írok róla. Egyelőre annyit, hogy minőséginek tűnik (természetesen az árához képest). Nekem egy rövid használat után kényelmes is. A 10-en X éves, elnyűhetetlen Sennheiser után egy kicsit még szokatlan a hangzása.
PC-ről használom, alaplapi hangkártyával, elsősorban filmnézésre és zenehallgatásra. Annyi már bizonyos, hogy a hozzá adott 140 cm-es kábel rövid. Milyen 2 m-es jó ár/érték arányú kábelt ajánlanátok? Sokat már nem akarok költeni, túl magas igényeim nincsenek, de azért minőséget szeretnék. Bocs, ha OFF!
Előre is THX!
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #88439 üzenetére
Kösz! De ide 2,5-ös kell és magyar boltból szeretném rendelni.
-
UserX
addikt
Bocs, hogy megint kérdezek. Jó ár/érték arányú 2,5 mm-es, 2 m hosszú jack kábelre lenne sürgősen szükségem. Esetleg 0,5 m-es apa-anya átalakítóra. Lehetőleg itthonról, de nem zárkózom el a megbízható importtól sem (PayPal). Ha nem akartok 'reklámozni' küldhetnétek privátban is.
Előre is THX! -
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #88487 üzenetére
Nagyon restellem, de eddig tök hülyeséget beszéltem!!!
A PC-s szabvány 3,5 mm, én eddig abban a tudatban éltem, hogy, 2,5 mm!
Mentségemre legyen szólva, hogy utoljára kb. 12 éve vettem fülest (Sennheiser), ami eddig húzta és nem vagyok audiofil!!!
Beszereztem egy Magnat LZR 980-at, amivel eddig alapvetően elégedett vagyok, de az első tapasztalataim szerint kissé magashiányos. összehasonlítási alapom, persze nem nagyon van. A szerencsére cserélhető kábele viszont nekem rövid (140 cm), minimum 2 m kellene.
Amit korában ajánlottál, az nem lehet rossz!Ez az aliexpress site megbízható? Nem tetszik, hogy nem lehet PayPal-al fizetni és a cucc Kínából jön, ami nem tudni mikor ér ide.
Nekem nagyon sürgős lenne és nem akarok sokat áldozni 60 cm-re!
Átmeneti megoldásként ezt néztem ki, nem egy csúcs, de vegyük figyelembe, hogy csak alaplapi hangkártyáról van hajtva, ami eleve gyenge láncszem. Ezzel működne? Van jobb tipped nem túl drágán?
Előre is THX!
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #88492 üzenetére
Köszi!
Még annyit segíts légyszi, hogy az Ugreen oldalról belinkeled a kábel pontos elérhetőségét, mert így hirtelen nem találom, az angolommal meg baj van! Köszi ezt is!Pityu.: Használd egészséggel! És a Lewitz-el mit csináltál?
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Bocsi, már többször kérdeztem, de még mindig nem 100% az új rendszerem. És nagyon láma vagyok ebben a kérdéskörben!!!
Vadi új Magnat LZR 980.
PC-ről van hajtva, alaplapi hangkártyával (Realtek ALC662 @ Intel Lynx Point PCH), másra nem is lenne használva. A felhasználás elsősorban zenehallgatás (FLAC), filmnézés, 10-ed sorban némi játék.
1. A hozzáadott kábel rövid (160 cm), ezért átmeneti megoldásként rendeltem egy ilyet, ami tegnap meg is érkezett:
A PC-be ok, a fülesbe nagy. Felhívtam a boltot és azt mondták, hogy a bemenete 2, 5 mm-es. Olyan kábelt azonban, aminek az egyik vége 2,5 mm (egyenes), a másik 3,5 mm és legalább 2 m hosszú nem találtam, még az Ali-n sem. Rendeltem egy átalakítót, ha minden ok hétfőn megjön. 4 tűs, azzal menni fog (kérdezem a hozzáértőket)??? Köszönettel venném, ha valaki linkelne egy megfelelő kábelt, akár az Ali-ról is.
2. Szintén hozzá nem értő vagyok. A fenti felhasználásra hogyan járok jobban (már hogyha ez a kábel ügy rendeződik), a minőség fokozása érdekében:
Később veszek egy normális hangkártyát vagy DAC (amit nem is tudom pontosan, hogy micsoda ), esetleg mindkettő, de írjátok meg, hogy mi a prioritás. A belépő kategória érdekelne, amiért érdemes pénzt adni. A hangerővel nincsennek gondok.
Bocs, ha hosszú lére eresztettem, kösz, ha elolvastad.
Előre is THX!
-
UserX
addikt
Sziasztok, nagyon szépen kérem valaki sürgősen segítsen!
Először is vettem egy ilyet:
A fejhallgató nagyon tetszik, szépen szól, szuper a designja, kényelmes. A kábele azonban túl rövid a PC-hez, legalább 2 m kellene.
Jobb híján rendeltem egy ilyet:
Kiderült, hogy a fejhallgató bemenet 2,5 mm-es, ezért egy ilyen is jött:
Tegnap érkezett meg a cucc, a füles azonban süket vele!!! A 4 tű miatt???
Holnapra várok egy ilyet, de ehhez sem fűzök már nagy reményeket...:
Mi lenne kompatibilis a fülessel? Lassan többe kerül a lé, mint a hús...
Esetleg ez?:Egyéb ötletek (nézzem a számítógép hátulját )?
Előre is THX!
-
UserX
addikt
válasz fehér_ember #88743 üzenetére
Köszi! Te egy zseni vagy! Eszemben sem jutott volna, hogy a 3,5 mm-e végét buheráljam. Az egészben az a legdühítőbb, hogy amikor kinéztem és megrendeltem a fülest, a leírásban az volt, hogy szabvány kábelekkel egyszerűen kompatibilis...
Bocs a lámaságomért, de a Sennheiserem 10x évig szolgált! Ez nem gamer füles, így mikrofon sincs benne, ami nem is hiányzik. megérkezett a második átalakító is, de azzal sem megy. ezeket majd elszórom aprópénzért a HA-n., hátha kell valakinek.Cináltam képeket (a rossz minőségért elnézést, mobil kamera):
A működő gyári kábel:
-
UserX
addikt
Elsősorban fehér_ember-nek: #88743
Köszi! Te egy zseni vagy! Eszemben sem jutott volna, hogy a 3,5 mm-e végét buheráljam. Az egészben az a legdühítőbb, hogy amikor kinéztem és megrendeltem a fülest, a leírásban az volt, hogy szabvány kábelekkel egyszerűen kompatibilis...
Bocs a lámaságomért, de a Sennheiserem 10x évig szolgált! Ez nem gamer füles, így mikrofon sincs benne, ami nem is hiányzik. Megérkezett a második átalakító is, de azzal sem megy. Ezeket majd elszórom tényleg aprópénzért a HA-n., hátha kell valakinek.Csináltam képeket (a rossz minőségért elnézést, mobil kamera):
A működő gyári kábel:
Az átalakítók:
A pótlólag vett 2 m-es, 3,5 mm-es HAMA kábel:
Szóval bocs, a pongyolaságomért, szerintem a két 'rubrikások' működnek. Annak már kényszerűségből utána néztem, hogy a négy tűs: L-R-Mic.-Föld... (?)
Amit kinéztem és linkeltem az Amazonról kábelt, annak mindkét végződése két rubrikás...
Szóba jöhet még egy olyan F-M 3,5 mm-es átalakító is, amit javasoltál, de annak legalább 0,5 m-esnek kellene lennie és szerintem 2 rubrikásnak. Kérlek, írd meg, ha ilyet tudsz. Bocs a szakmaiságtalanamért továbbra is számítok a segítségedre!
Ha már Karácsonykor nem is, de jó lenne a két ünnep közt a székemben hátra dőlve kényelmesen filmet, sorozatot nézni és megint 10 évre elfelejteni a fejhallgató mizériáti!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz fehér_ember #88750 üzenetére
Igen, természetesen. Sima alaplapi hangkártya...
-
UserX
addikt
válasz fehér_ember #88753 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!!! Még egyszer bocsánat a hozzá nem értésemért!! Nem vagyok audiofil, nem is nagyon akarom magam beleásni a témába, csak egy általam hallgatható fülesre van szükségem fim nézéshez és zenehallgatásra, amit évekig használhatok.
Hogy 100%-ra menjek... , konkrétan erre gondolsz? Ez tuti működik?Ha igent mondasz, már rendelem is, hátha a két ünnep közt még megérkezik. A piros vezeték egyébként nekem sem nagyon tetszik , de abban a méretben csak azt találtam.
THX!
-
UserX
addikt
válasz fehér_ember #88762 üzenetére
Holnap még lehet, hogy kiszaladok az MM-be! Jó lenne Karácsonykor normálisan filmet nézni!
Tényleg mindent nagyon köszönök!!![ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #88765 üzenetére
Neked is hála, azt hiszem megértettem, hogy mire van szükségem!
-
UserX
addikt
fehér_ember, Gzula[HUN]:
Még egyszer köszönöm a tegnap éjszakába nyúló segítséget!!!
Ma az Euronics-ban, kemény 700 HUF-ért sikerült vennem egy 3,5 mm-es, 1,5 m hosszú hosszabbító kábelt (apa-anya). Ezzel tökéletesen megy!
Csak gondolkozom, hogy megveszem a rút piros Amazonos kábelt. Az mégis csak aranyozott csatlakozású. Vagy nincs jelentősége?
A többi feleslegesen vett ketyerét meg megpróbálom fél áron elszórni a HA-n, hátha valaki tudja használni és nekem is visszajönne valamennyi.
Remélem ez a fülesem is kihúz legalább 10 évet.Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
válasz Gabesz_23 #88042 üzenetére
Először is B.U.É.K. mindenkinek és ami most a legfontosabb nagyon jó egészséget!!!
Gabesz_23: Nem tudom, hogy olvasod-e, végül is 1 hónappal ezelőtti HSZ-re reagálok...
Ha más is reagálna a HSZ-re szívesen veszem!
Végül is megvettem a Magnat-ot, elégedett is vagyok vele, kösz a tippet! A kábelhosszabbítás miatt voltak gondok (az én bénázásom), de az itteni kollégák segítettek!
Szerintem 'jól szól', de hozzá nem értésem miatt ezt nem tudnám pontosabban definiálni. Kényelmes is (szemüveget is használok), nem akar leesni, de nem is szorít túlságosan. Játékra még nem használtam csak kb. 5 percre próbaképp, de mintha az FPS-ben nem lett volna annyira pontos, mint a Sennheiser HD 457. De elsősorban nem is erre vettem. Egy zenével a fiam Razer Kraken-ével hasonlítottam össze, az olyan volt, mintha függöny mögül szólna. Neki megint mások a preferenciái (egyelőre)... A robbanásokban viszont valószínűleg az a jobb. Én a fejemen 'kívűlről' nem hallok hangokat. Ehhez túl belépő szintű a füles?A kis ördög viszont nem alszik. Állítom, hogy továbbra is csak úgy lenne értelmes fülest venni, ha az ember személyesen kipróbálhatná, összehasonlíthatná. A Sennheiser esetében ez így is történt az MM-ben. Vidéki megyeszékhelyen most erre nincs lehetőségem.
Ez izgatná a fantáziám, szívesen meghallgatnám az itteni ajánlásokra bár idegenkedem a műbőrtől:
Bár nem vagyok gazdag (meg tudnám venni), de megszállott sem (Szerk.: nem ez a fő hobbim, mielőtt bárki bántásnak értené!!!)...Azt hiszem, hogy maradok a Magnat-nál...
Kösz, ha végig olvastátok, csak úgy 'kiírtam' magamból egy pár dolgot!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #88964 üzenetére
Köszi! És szerinted tegyek egy próbát? Tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem, de bizonytalan vagyok. A gyengébbik versenyzőt a felénél egy kicsit többért tudom tovább passzolni, szóval mindenképp bukó a dolog. 2-re nekem tuti, hogy nincs szükségem. Vonz is és taszít is a dolog!
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #88968 üzenetére
Köszi a tippet! jelenleg 1 db sincs fent a HA-n, máshonnan meg nem szívesen vásárolok, mármint használtan.
Még azért alszom rá 1-t, 2-t.
Te hallottál már Magnatot? Érdekelne a véleményed. Én azt mondom, hogy jó a 20k-s kategóriában, de felelőséggel ajánlani nem tudnám, mert nincs összehasonlítási alapom. -
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #88981 üzenetére
Nekem fehér van, nyilván rózsaszínűt én sem vettem volna.
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #88986 üzenetére
Hát ez a rózsaszín tényleg elég bizarr! Amúgy más színben nem biztos, hogy rosszul nézne ki, nekem legalábbis tetszik. Én ennél újabb típust vettem: LZR 980.
-
UserX
addikt
válasz nbencee #89285 üzenetére
Kösz a tippet! Rendeltem én is gyorsan 1 db-ot, futárral, remélem még jut. Ennyiért tényleg ajándék! Közben megjött a megerősítő mail...
Kicsit utána olvastam, nem rossz cucc, hátránynak írják a sok magast és azt, hogy nagy fejűeknek esetleg kicsi (márpedig nekem az van ). Meglátjuk. Ennyiért egy próbát megér, ha mégsem jönne be, min. 8-ért biztosan tovább tudom passzolni a HA-n, így nem bukhatom rajta...
Szerk.: vagy megtartom tartalékba...[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #89311 üzenetére
Kösz a HSZ-t! Tegnap délután én is gyorsan rendeltem ebből a típusból. Amilyen lelkes voltam tegnap, ezzel a HSZ-el, szerencsére még időben, le is törődött. A neten utána olvasgattam azért tegnap este, ott egy angol nyelvű kommenttelő azt írta, hogy könnyen hajtható. Én inkább hiszek a te tudásodnak és a személyes tapasztalatodnak!!! . De. 9 órakor írtam e-mailt a boltnak és visszamondtam a rendelést. Erre 15 órai időponttal jött a futárszolgálattól a levél, hogy a bolt 14 órakor mégis átadta a csomit (nem olvasgatják az e-mailjeiket?:/) és úton van. Most írtam nekik is, hogy, bocs stornó és elnézést kértem. Kellemetlen, nem szeretem az ilyesmit, de ez van!
Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Ajánlottatok itt többször az Aliexpress-ről OneOdio belépő szintű fülest. Légyszíves küldjön már valaki linket. Vszínűleg. tennék vele egy próbát. Köszönöm!
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #90822 üzenetére
Köszi a választ! Az SL EVO-t kérlek pontosítsd, érdekel, de így nem találom! Szerettem a basszust! A legoptimálisabb az lenne, ha vásárlás előtt meg lehetne hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Gzula[HUN] #90825 üzenetére
Kedves, hogy emlékszel!!!
Ennyi idő kellett, hogy 'kiismerjem' a Magnat-ot. Közben vettem egy Logilink DAC/AMP-ot (UA0211), beállítottam a Foobar + ASIO kombót. És regisztráltam a TIDAL-ra.
Magnat: Nem rossz, nem rossz, DE: nekem kissé kevés a basszusa (? ), kicsit kényelmetlen, nagy fejem van, egy idő után (igaz több óra) nyomja a fülem. A legzavaróbb, hogy bizonyos tartományban (elsősorban női énekhangoknál) 'sziszeg' : Shakira például az énekli, hogy 'dissz issz for Africa'. Ugyanez pl.. Herczeg Flóra Ufó lettem c. dalában (abban nincsennek hangszerek, így külön érzékelhető). Jobban nem tudom megfogalmazni. A Cypress Hillnél a basszus olyan mélyre megy, hogy enyhén torzít. Hogy jót is mondjak megfelelő minőségű zenénél részletes, a térhangzást is megfelelőnek látom.
A vezeték egy sima 700 HUF-os toldóval megoldódott. Mióta itt a DAC az asztalomon, azt sem kell használni.Sokat nem akarok költeni. Vettem 16 GB RAM-ot. Nagyobb SSD, 4 TB-os külső winyó, monitorcsere van tervben. A fiam Nintendo Switch-ért nyúz...
Az OneOdio szimpi. Ennyiért tennék vele egy próbát, azután meglátjuk, hogy mi lesz a Magnat sorsa. Az eredeti Sennheisert eladtam HA-n aprópénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest