Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorien

    veterán

    válasz Ba cy lus #99221 üzenetére

    Tisztelt Kolléga!

    Kérlek próbálj olvasni és értelmezni, mielőtt háromszor leírsz valamit! :R
    Nálad "telt", nálam "vastag". Ugyanazt jelenti a két szó.

    Igen, a nagyobb sugárzási felület tényleg egy jó pont a planároknak, ez nekem is új volt a HiFiman HE4XX-nél (az volt az első planárom). Nagyon izgalmas volt, ahogy az a nagy felület feszesen, pontosan adta vissza a felvétel részleteit. Volt dinamikus 70mm-es Sony MDR-Z7 is nálam, szerettem, de ott nem jött ki a hatalmas driver előnye. A közepek enyhén háttérbe kerültek a sok mély miatt. Ugyanakkor az is igaz, hogy vékony hangú planárt nem hallottam, de dinamikusat többet is. Jó példa volt a Denon D1200, ami az áráért jó fejes, de hiába volt V karakter dögös mélyekkel, a közepei nagyon vékonynak tűntek a szintén dinamikus Final Sonorous III mellett. Nem volt meg az a "telt" hangzás, amiről írsz.

    Viszont továbbra is fenntartom, hogy a kétutas Final IV / VI hibridek sokkal hangfalszerűbben szólnak az általam eddig hallott planároknál és dinamikusaknál. Bizonyos felvételeknél egész extrém módon kijön a különbség.

    üdv.
    D

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó HiFiMAN HE560 V4 nyitott planár fejhallgató 85.000Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Új hozzászólás Aktív témák