Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    Megérkezett a HE400i v2020.
    Kipróbáltam, mielőtt elindítottam volna az Isotek UFO támadását. A kutyák egyre jobban bírják a műsort. :)

    Számítottam rá, hogy nagy lesz és talán nehezebb is, de igazság szerint kényelmesebb, mint a HD58x. Még a FocusPad van rajta - az "A"-k beszerzés alatt -, vastag és puha párnák, a fejpánt ugyanilyen. Szépen eloszlik a szorítóerő, nem gond a szemüvegszár sem.
    A Senn. is csak pár hónapos még, az elsőre mindig szorít egy kicsit és eltelik vagy 10 perc, mire nem érzem, hogy a fejem van. A HE viszont elsőre is jó. Cserébe a Senn. szövete sokkal minőségibbnek érződik, mint a HE párnák bőrrel érintkező felülete.
    A párhuzamosságot egy X alakú profil engedi állítani, amiben a két szár kissé elfordulhat. Ez talán nem a legmeggyőzőbb, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz tartós. Az is biztos, hogy nyáron izzasztó lesz a műbőr. Ezekben jobb lehet az előző 400-as verziók pántja.
    A kábel harisnyázott, rövid és elég merev. A 3.5->6.3 átalakító ránézésre ugyanaz a filléres darab, amiből fél év alatt kettőt nyírtam ki az MH752-vel, pedig nem nagyon mozgatom azt sem. Ezekre kell majd egy jobb megoldás.

    Az első benyomásom, hogy a HD58x-nél világosabb, nyitottabb, közvetlenebb hang és ezt kerestem a Senn. mellé. A HD58x tere is tetszik és egyelőre ez sem tűnik szélesebbnek viszont szellősebbnek érzem. Nem is szeparációban jobb, inkább elhelyezésben (?).
    A mélyek még a Liquid Spark kiemelésével is elég visszafogottak egyelőre. A bejáratás meg a FocusPad A-k, majd finomítanak mindenen.

    Hogy mennyire nyitott kifelé? Nekem még nem volt olyan fejesem, amin át lehetett látni. :D Egy régebbi kommentből úgy rémlik, valaki olykor hangszóróként is használta. Simán el tudom képzelni. :)

    M.

Új hozzászólás Aktív témák