Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz contaxg #86150 üzenetére

    Naptáramba nem írtam fel, de valahogy úgy volt. Úgy emlékszem azóta egyszer volt 116€+posta, de ezt leszámítva alig volt rá kedvezmény egész évben. Álláspontom szerint a mai akciós ár se sok érte, ár/érték arány így is elég jó. Megfogod a kezdben, és látod, hogy mire ment el a pénzed. Nem egy darab műanyag, ami nyiklik-nyaklik. A fejpánt hetekig tehénszar szagú bőr illatű volt. Itt van még előttem, hogy amikor először megfogtam, éreztem a hideg fémet a kezemben, mert azt se prólolták ki a kagylóból. Először nem tetszettek a magasai, de kapott egy Loxjie D10-et mellé, az sokat javított rajta.

    Nem tökéletes fejhallgató, nekem is hónapok után egy éjszakára enyhén szétfeszítve kellett hagyni, hogy ne nyomja az arcom, de azóta jó. A párnája szöszmágnes, és ki se jön belőle mosáskor, de ruhatisztító hengerrel mosás után gyári állapot(hoz közeli) összhozható vele.

    MDR-1A jobban tetszett még tavaszig, de az első napsütés után őszig nem viselem el magamon órákon át a műbőrt, azóta meg totál átálltam az X2HR-re, "minden után is" azt veszem vissza.

    Eladó Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák