Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz niof #82663 üzenetére

    OFF
    ...nem akarom szétoffolni a topikot, egy utsó kitérő ebben a témában.

    Szóval én nem az 1,5V-os megoldást használom itthon, az nekem is új, nem is ismerem. Azt tudom, hogy vannak, már hónapokkal ez előtt is láttam. Itthon inkább általában a 3,2V-os LiFePo akksikat használom jellemzően gyerek játékokhoz, Nerf puska, távirányítós autó, stb. Ha egy játék 6V-ra van tervezve, simán tudom használni úgy, hogy a 4 slotra, amit 4AA-s elemhez találtak ki, oda rakok 2 db 14500-as méretű (AA) LiFePo-t, és 2db üres, vagy "dummy " elemet. Ha meg pl. tuningolni, akkor a 4 slotba 3 db 3,7V-os Li-iont, és 1 dummyt.

    AAA-ban ezeket nem használtam, de elméletben megoldható ez a probléma, mert ebben a méretben 3,2V-os akku, és AAA méretű dummy is.

    Amit viszont ajánlok fenntartások nélkül, az a Liitokala Lii-500-as töltő. Több, mint elég. Egy tech bolond cimborámnak is ez van, és az MHV vlogos Tominál is láttam. És szerintem az ára is elfogadható.

    Hogy fejhallgatókhoz is csatoljam valahogy, a Sony MDR RK810R-t 2db sima 1,2V-os AAA akksival használom, és azokat is azzal töltöm, szükség esetén javítom, mert arra is jó (korlátozottan). Viszont ott a gyári akkupakk is gyakorlatilag 2db AAA akksi volt.

    ON

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Hifiman HE400SE https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák