Új hozzászólás Aktív témák

  • Carasc0

    őstag

    válasz ribizly #81548 üzenetére

    Köszi!

    Nos, nem vagyok nagyravágyó. Mivel eddig 20k alatti füleseket fogyasztottam, nem tudom elhinni hogy a Yamahában csalódnék. Nem is foglalkozok ilyen szinten olyan jellemzőkkel, amiket említettél. Szerintem nekem bőven jó a kis színpad hangzás (Gondolom a használt füleseim még erre sem voltak képesek), közvetlen közlés az sem rossz gondolom. Részletgazdaság és a tisztaság jellemezze inkább. Amikor beraknék neki egy FLAC-ot akkor érezzem hogy hoppá itt új hangok vannak. Mondjuk a régi fülesek alapján a Yamahával ezt Mp3-nál is részben elvárom.

    Párnákkal végképp nem szeretnék foglalkozni. Egyszerűen amikor zenét akarok hallgatni, felveszem és tolom neki. Kb ennyi. De ezért kéne valami értelmes füles, jobb hangzás mellett strapabíróbb is. 40k-ért sztem ez elvárható.

    Persze, ahogy írtam egy DAC is jól jöhetne, mivel írtátok hogy az alaplapi hanggenerátorral ezeket a füleseket nem lehet kihajtani. Szép és jó, de itt is csak tétlenül ülök hogy most melyiket. Hazai vásárlási lehetőség + hordozható kéne. Akár 50-60k-t is adok érte ha tudom hogy jó!

    [ Szerkesztve ]

    Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Új hozzászólás Aktív témák